Jasper Aerents: “Ik ben sinds dit seizoen aan mijn start aan het sleutelen en dan is het goed om dit zoveel mogelijk tijdens wedstrijden toe te passen.”
Volledig scherm
Jasper Aerents: “Ik ben sinds dit seizoen aan mijn start aan het sleutelen en dan is het goed om dit zoveel mogelijk tijdens wedstrijden toe te passen.” © Mpics

Jasper Aerents na vervangend VK in Antwerpen: “Op zich ben ik wel vrij tevreden van mijn resultaten”

ZWEMMENTijdens de vervangende wedstrijd voor het VK, de Open Flemish Qualification Meet, zette Jasper Aerents degelijke tijden neer. Een positief weekend dus voor de 28-jarige zwemmer, die uitkijkt naar de belangrijkste periode van het seizoen.

 1. Klassiek wielervoorjaar zit er bijna op: Kenneth Vanbilsen heeft al 27 koersdagen op de teller
  Wielrennen Profs

  Klassiek wielervoor­jaar zit er bijna op: Kenneth Vanbilsen heeft al 27 koersdagen op de teller

  Met de Brabantse Pijl van woensdag komt er een einde aan het Vlaamse wielervoorjaar. Tijd voor een blik op de prestaties van de Limburgse profs. Met Tim Wellens (Lotto Soudal) en Jasper Philipsen (Alpecin Fenix) konden de Limburgers al twee keer winnen. Ben Hermans (Israel Start Up Nation) won ook, maar dat was in een ploegtijdrit. Kenneth Vanbilsen heeft er al de meeste koersdagen opzitten. De Lummenaar klokt af op 27 dagen in het zadel.
 2. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Geen Parijs-Roubaix vandaag voor Yves Lampaert: "Niet echt ontgoocheld, want het is uitstel en geen afstel"
  Play

  Geen Pa­rijs-Rou­baix vandaag voor Yves Lampaert: "Niet echt ontgoo­cheld, want het is uitstel en geen afstel"

 2. Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong
  Play

  Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong