Een oprukkende Jason Van Thomme wordt belaagd door een tackle van Jordy Hillewaere (FA Nieuwpoort).
Volledig scherm
Een oprukkende Jason Van Thomme wordt belaagd door een tackle van Jordy Hillewaere (FA Nieuwpoort). © VDB

Jason Van Thomme en VC Ichtegem gaan met comfortabele bonus winterstop in: “Club hoort thuis in derde provinciale”

VOETBAL VIERDE PROVINCIALE ALeider VC Ichtegem gaat met een ruime 4-1-zege tegen Lo-Reninge en een comfortabele voorsprong van 8 punten op eerste achtervolgers Gits en Nieuwpoort de winterstop in. De doelstelling in 2022? Zo snel mogelijk de promotie naar derde provinciale realiseren.

 1. Kevin Bogemans (Wolvertem Merchtem) volgt trainer Vicky Carleer op voor resterende matchen van seizoen: “Het is ook aan spelersgroep om nu op te staan”
  PREMIUM
  voetbal derde nationale A

  Kevin Bogemans (Wolvertem Merchtem) volgt trainer Vicky Carleer op voor resterende matchen van seizoen: “Het is ook aan spelers­groep om nu op te staan”

  Vrij verrassend nieuws bij fusieclub HO Wolvertem Merchtem. Met nog vijf competitiewedstrijden voor de boeg heeft het bestuur beslist om de samenwerking met trainer Vicky Carleer na een kleine twee seizoenen stop te zetten. Jeugdcoördinator en ex-speler Kevin Bogemans (38) neemt zijn rol over tot het einde van het seizoen.
 1. Pieter Synquintyn en Groot-Bijgaarden staan verrassend aan de leiding: “Getalenteerde jeugdspelers brachten nieuwe dynamiek in de ploeg”
  PREMIUM
  Handbal Liga 2

  Pieter Synquintyn en Groot-Bijgaarden staan verrassend aan de leiding: “Getalen­teer­de jeugdspe­lers brachten nieuwe dynamiek in de ploeg”

  Groot-Bijgaarden SK staat na achttien speeldagen voor het eerst op kop in Liga 2. Een grote verrassing voor coach Pieter Synquintyn en zijn kompanen, want een jaar geleden vocht zijn ploeg nog tegen de degradatie. Met een weekend rust voor de boeg kan Groot-Bijgaarden SK zeker nog een tijdje genieten van de pas verworven leidersplaats.