Jason Bourdouxhe strijdt om de bal met Alessio Cascio van Wezet.
Volledig scherm
Jason Bourdouxhe strijdt om de bal met Alessio Cascio van Wezet. © GMAX

Jason Bourdouxhe en Rupel Boom vergeten zichzelf te belonen en stuiten op sterk Wezet (0-3): “We hoeven ons niet te schamen”

Voetbal eerste nationaleDe eindstand doet het niet vermoeden, maar Rupel Boom leverde alweer een hoopgevende prestatie tegen Wezet. De zege van de bezoekers was geenszins onverdiend, want ze toonden zich efficiënt en ook heel sterk in de organisatie en omschakeling. Maar de Steenbakkers van hun kant speelden een goede eerste helft, waarin ze vlot combinerend en met veel kwaliteit aan de bal de weg naar voren zochten. Jammer genoeg voor de thuisploeg gaf ze daarbij de tegengoals te makkelijk weg en vergat ze zelf ook de mogelijke kantelmomenten te grijpen, 0-3 werd het.

  1. Piotr Konitz en Olse Merksem met vertrouwen na eerste competitiezege: “Ploeg klaarstomen voor de play-downs”

    Piotr Konitz en Olse Merksem met vertrouwen na eerste competitie­ze­ge: “Ploeg klaarsto­men voor de play-downs”

    Na vijftien nederlagen op rij was het afgelopen weekend eindelijk feest bij Olse Merksem, dat op eigen bodem Doornik met 26-25 wist te kloppen en zo voor het eerst dit seizoen punten pakt in eerste nationale. Merksem is al een tijdje zeker van deelname aan de play-downs, maar deze overwinning geeft de ploeg van Piotr Konitz wel een grote boost. Hubo Handbal komt zaterdagavond op bezoek in Sportcentrum De Rode Loop.