Jarno Molenberghs (13) in actie tijdens het duel van vorige week tegen Vorselaar.
Volledig scherm
Jarno Molenberghs (13) in actie tijdens het duel van vorige week tegen Vorselaar. © Berg en Dal / RV

Jarno Molenberghs trekt met Berg en Dal naar Zoersel: “Ik wil mijn ervaring met de jonge gasten delen”

voetbal eerste provincialeHoewel de competitie slechts enkele weken bezig is, is er in eerste provinciale bovenaan het klassement al enige aftekening merkbaar. Dat Berg en Dal mee voorin staat, is geen verrassing. De Meerhoutse formatie beschikt over een kern die in staat moet zijn een rol van betekenis te spelen.

 1. Jentl Vankrunkelsven pikt met Berg en Dal de draad weer op: “Ons druk programma is geen nadeel”
  voetbal eerste provinciale

  Jentl Vankrun­kels­ven pikt met Berg en Dal de draad weer op: “Ons druk programma is geen nadeel”

  In eerste provinciale hebben de spelers van Berg en Dal er een vrij weekend opzitten. Omwille van de interland van de Rode Duivels werd het duel in ‘s Gravenwezel-Schilde verschoven naar de eerste zondag van januari. Dat betekent dat de spelers van de Meerhoutse formatie voor een bijzonder drukke periode staan. Zondag is er om te beginnen het prestigeduel voor eigen volk tegen Retie.
 2. Louka Maertens (Volley Noorderkempen): “Als je het mij vraagt, dan wil ik snel promoveren naar de Liga”
  Volleybal eerste nationale vrouwen

  Louka Maertens (Volley Noorderkem­pen): “Als je het mij vraagt, dan wil ik snel promoveren naar de Liga”

  Tijdens het volgend weekend - waarin de halve finales van de ‘Belgian Cup’ worden betwist - gaat men in de nationale en de promoreeksen vrolijk verder met de competitie. In eerste nationale bij de vrouwen staat er zelfs een topwedstrijd op het programma. NRG VC Geel neemt het op tegen Volley Noorderkempen uit Vosselaar. De huidige nummer twee tegen de leiders. Een heuse Kempense strijd met heel veel inzet.
 1. Kaan Tanriver (Sporting Hasselt): “In topper bij Cappellen weer de puntjes op de i zetten”
  voetbal tweede nationale B

  Kaan Tanriver (Sporting Hasselt): “In topper bij Cappellen weer de puntjes op de i zetten”

  Ze doen het dit seizoen uitstekend bij Sporting Hasselt. Het team van voorzitter Bart Casters steekt het niet onder stoelen of banken dat de ambitie er is om te promoveren naar eerste nationale. Om succesvol te zijn werd Wim Hayen binnengehaald als T1 en zijn jongens staan nog steeds op de eerste plaats. Toch loopt het de laatste weken moeizaam qua resultaten. Komend weekend wacht de topper bij Cappellen. Stofzuiger op het middenveld Kaan Tanriver is één van de sterkhouders bij Sporting en wil in Cappellen weer de puntjes op de i zetten.
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.