Jarno Dewulf (wit), op dit beeld aan de slag tijdens het Vlaams kampioenschap in Nevele, is al meer dan twee maanden ongeslagen.
Volledig scherm
Jarno Dewulf (wit), op dit beeld aan de slag tijdens het Vlaams kampioenschap in Nevele, is al meer dan twee maanden ongeslagen. © Robby Verdickt

Jarno Dewulf is dit najaar al goed voor twee Belgische titels: “Drie jaar op rij kampioen bij de junioren”

JUDODrie op een rij! Jarno Dewulf (19) pakte zondag in Herstal voor het derde jaar op rij de Belgische titel bij de junioren in de klasse tot 100 kilogram. De judoka uit Lendelede veroverde enkele weken geleden ook al bij de senioren goud.

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Mathias Smet (Svelta Melsele) blikt terug op eerste luik van de competitie: “De elf punten sinds mijn komst zijn er drie te weinig”
  voetbal derde nationale A

  Mathias Smet (Svelta Melsele) blikt terug op eerste luik van de competitie: “De elf punten sinds mijn komst zijn er drie te weinig”

  Het nieuwe seizoen bracht weinig soelaas voor Svelta Melsele. Drie keer gewonnen in zestien wedstrijden en het slechtste doelpuntensaldo van de reeks. Als voorlaatste de winterstop in. Maar cijfers zeggen ook niet alles. Dus, vandaar: de heenronde van Svelta door de ogen coach Mathias Smet. “We hebben minder gekregen dan we verdienden.”