Jarne Vandenabeele rukt met KBGO Finexa Basket@Sea op in de klassering van Top Division Two.
Volledig scherm
Jarne Vandenabeele rukt met KBGO Finexa Basket@Sea op in de klassering van Top Division Two. © VDB

Jarne Vandenabeele boekt derbywinst met KBGO Finexa Basket@Sea Oostkamp: “Oostkamp kon na de rust niet volgen”

BASKETBAL TOP DIVISION TWOKBGO Finexa Basket@Sea One heeft in Top Division Two de derby tegen KBBC Oostkamp One naar zijn hand gezet (76-57). In het slotquarter nam de kustploeg afstand en werd het verschil tussen de twee ploegen nog heel groot.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. Féline Vandenberk en HB Sint-Truiden winnen beker van België, na één verlenging, in spannende finale tegen KTSV Eupen: “Het heeft nog bloed, zweet en tranen gekost”
  PREMIUM

  Féline Vandenberk en HB Sint-Trui­den winnen beker van België, na één verlenging, in spannende finale tegen KTSV Eupen: “Het heeft nog bloed, zweet en tranen gekost”

  Een sfeervolle sporthal ‘Alverberg’ te Hasselt voor de finale van de beker van België tussen KTSV Eupen tegen HB Sint-Truiden bij de dames. Het werd een stevige finale met een kleine score bij de rust. In de tweede helft nam Sint-Truiden de partij in handen en kon een ruime kloof slaan. Eupen vocht terug en we kregen zinderende slotminuten. De meisjes uit de Oostkantons konden een verlenging (17-17) uit de brand slepen. In die verlenging bleef het adembenemend spannend, maar uitblinkster Estelle Ghijsens met elf doelpunten kon het verschil (21-22) maken. De vierde bekerzege en het Truiense feestje kon losbarsten.