Jarne Van Grieken (links) was in Retie aan het einde van de Herdenkingsprijs Jempi Monseré een zucht sneller dan Jeroen Eyskens. Albanees kampioen Ylber Sefa werd derde.
Volledig scherm
Jarne Van Grieken (links) was in Retie aan het einde van de Herdenkingsprijs Jempi Monseré een zucht sneller dan Jeroen Eyskens. Albanees kampioen Ylber Sefa werd derde. © Mpics

Jarne Van Grieken past voor de finale van de Road Series U23: “Ziek geweest en net vaccin gekregen”

wielrennen beloftenMet het Zeeuwse beloftenweekeinde valt het doek over de editie 2021 van de Road Series U23. Acrog-Tormans komt in actie, maar zonder Jarne Van Grieken (20) die na een vierde plaats in de Omloop van de Braakman ziek werd.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. 42 op 42 (!) en 11 punten los, Nick Van Aken en SC Duffel kunnen titel ruiken na topperwinst tegen Nielse: “Te vroeg voor felicitaties”
  VOETBAL VIERDE PROVINCIALE C

  42 op 42 (!) en 11 punten los, Nick Van Aken en SC Duffel kunnen titel ruiken na topper­winst tegen Nielse: “Te vroeg voor felicita­ties”

  SC Duffel zette zondagmiddag een serieuze stap richting titel in vierde C. Dankzij een 5-1-zege tegen eerste achtervolger Nielse staan de Duffelaars bijna halfweg de competitie 11 punten los aan de top van de stand met een perfect rapport van 42 op 42 en scoorden ze al 83 keer. Indrukwekkende cijfers, maar toch wil clubtopschutter Nick Van Aken het vel van de beer niet vroegtijdig verkopen.