Het podium van de tweede etappe van de Ronde van Oost-Vlaanderen met ritwinnaar Jarne Van de Paar, nummer twee Luca De Meester en derde Len De Pauw.
Volledig scherm
Het podium van de tweede etappe van de Ronde van Oost-Vlaanderen met ritwinnaar Jarne Van de Paar, nummer twee Luca De Meester en derde Len De Pauw. © Hans Fruyt

Jarne Van de Paar sprint in Massemen het snelst: “Na negen maanden miserie doet eerste zege veel deugd”

wielrennen u23In een verhakkelde massaspurt zette Jarne Van de Paar in Massemen de tweede rit van de Ronde van Oost-Vlaanderen op zijn naam. Luca De Meester werd tweede en is de nieuwe leider.

 1. T2 Jan Schoefs (Belisia) blikt vooruit naar de topper op Cappellen: “Er zijn geen gemakkelijke wedstrijden en deze al zeker niet”

  T2 Jan Schoefs (Belisia) blikt vooruit naar de topper op Cappellen: “Er zijn geen gemakkelij­ke wedstrij­den en deze al zeker niet”

  Het gelijkspel op de openingsspeeldag tegen Hasselt, zorgde bij Belisia aanvankelijk voor wat vertwijfeling. Ten onrechte zo blijkt, want met drie opeenvolgende zeges tekenden beide teams voor eenzelfde parcours. Een reeks die beiden aan de leiding brengt. Het is in die hoedanigheid dat Belisia de bus opstapt voor de topper op Cappellen. “Vergeet het fabeltje van de gemakkelijke wedstrijden in deze reeks. Die zijn er eenvoudigweg niet. Een wedstrijd op Cappellen is trouwens nooit een geschenkje”, waarschuwt T2 Jan Schoefs zijn spelersgroep.
 1. Voorzitter Ben De Goignies kijkt uit naar nieuw seizoen van Leuven Bears: “Gezond blijven is voor iedere club een uitdaging”
  Basketbal BNXT League

  Voorzitter Ben De Goignies kijkt uit naar nieuw seizoen van Leuven Bears: “Gezond blijven is voor iedere club een uitdaging”

  Leuven Bears begint zaterdag aan de nieuwe competitie met een thuiswedstrijd tegen Charleroi. Aan de vooravond van het nieuwe kampioenschap is er bij nogal wat clubs ongerustheid. Corona is nog altijd niet helemaal uit de wereld en de dalende koopkracht kan voor slinkende inkomsten zorgen. In Leuven is dat niet anders, al kijkt men met opgeheven vooruit.