Jarne Mols (l.) staat in Wezel samen met zijn broer Yannick op het veld.
Volledig scherm
Jarne Mols (l.) staat in Wezel samen met zijn broer Yannick op het veld. © Wezel Sport / RV

Jarne Mols trekt met Wezel naar buren van Witgoor: “Ik kijk uit naar de geweldige sfeer die er zal zijn”

voetbal derde nationale BIn derde nationale B zijn alle Kempische voetbalogen zaterdagavond gericht op het duel tussen Witgoor Sport en Wezel. Twee teams die op een boogscheut van mekaar gevestigd zijn en op een geslaagde start kunnen terugblikken. Wezel staat op een zucht van koploper Houtvenne tweede. Witgoor is zesde en klaar om een plaats in de top vijf op te eisen.

 1. Ninove-doelman Naïm Van Attenhoven wordt prof bij Franse tweedeklasser Valenciennes: “Een unieke kans”
  Voetbal eerste nationale

  Ninove-doel­man Naïm Van Attenhoven wordt prof bij Franse tweedeklas­ser Valencien­nes: “Een unieke kans”

  De Nigerese international en doelman bij Ninove Naïm Van Attenhoven (19) legde deze week medische tests af bij de Franse tweedeklasser Valenciennes FC. Beide partijen zijn zo goed als rond. Als de jonge doelman tijdens de mercato vertrekt, kan KVK Ninove nog een transfersom krijgen. Door de terugkeer van de herstelde Kevin Van Den Noortgaete verloor de Brusselse keeper vorig weekend zijn basisplaats. Valenciennes was Van Attenhoven al een tijdje aan het scouten.
 2. Arne Scheldeman met Eendracht Wervik naar SC Wielsbeke: “Om zeker te zijn van het behoud moeten we zeker nog vijf wedstrijden winnen”
  voetbal derde amateur

  Arne Scheldeman met Eendracht Wervik naar SC Wielsbeke: “Om zeker te zijn van het behoud moeten we zeker nog vijf wedstrij­den winnen”

  Nadat het vier wedstrijden ongeslagen was verloor Eendracht Wervik zaterdagavond tegen een sterk VW Hamme (2-3), de leider in de tweede periode. Het beslissend doelpunt viel in de extra tijd en na veel protest wegens voorafgaand een fout op Arne Scheldeman.. Het team van trainer Jakob Crombez moet nu zondag naar KSC Wielsbeke dat de heenwedstrijd won.