Jarne Mols en Wezel spelen woendagavond hun eerste midweekwedstrijd.
Volledig scherm
Jarne Mols en Wezel spelen woendagavond hun eerste midweekwedstrijd. © Mpics

Jarne Mols begint met Wezel Sport woensdagavond in Oppuurs tegen Bornem aan een inhaalprogramma: “Enige nadeel is dat we voor serieuze verplaatsing staan”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEVoor de tweede week op rij kwam Wezel Sport het voorbije weekend niet in actie. Vorige week had de club te maken met een aantal coronabesmettingen. Dit weekend overkwam tegenstander Bevel hetzelfde. Het reglement van Voetbal Vlaanderen zegt dat de uitgestelde wedstrijden 10 dagen later moeten afgewerkt worden. Voor de Molse formatie uit eerste provinciale betekent dat twee keer op rij midweekvoetbal. De eerste afspraak is woensdag om 20 uur tegen Bornem in Oppuurs.

 1. Boris Popovic (Cercle Brugge) kopte Zulte Waregem in verlies: “Woensdag ook in Anderlecht bewijzen dat we van iedereen kunnen winnen”

  Boris Popovic (Cercle Brugge) kopte Zulte Waregem in verlies: “Woensdag ook in Anderlecht bewijzen dat we van iedereen kunnen winnen”

  Woensdag kan Cercle Brugge zich voor het eerst sinds speeldag vier opnieuw in de linkerkolom van de rangschikking wurmen, maar dan moet het wel punten gaan pakken in Anderlecht. Zelfs na de 21 op 24 die de Vereniging sinds begin december verzamelde, zou winnen in het Lotto Park een stunt van formaat zijn. “We bewijzen match na match dat we tegen iedereen kunnen winnen en dat willen we ook woensdag doen”, maakt Boris Popovic zich sterk.
 2. Ugo de Wilde sluit meerjarencontract met Mühlner Motorsport in de uithoudingsracerij: “We gaan alles geven om dit nieuwe hoofdstuk met de 24 uur van Daytona zo goed mogelijk aan te vatten”
  AUTOSPORT

  Ugo de Wilde sluit meerjaren­con­tract met Mühlner Motorsport in de uithou­dings­ra­ce­rij: “We gaan alles geven om dit nieuwe hoofdstuk met de 24 uur van Daytona zo goed mogelijk aan te vatten”

  Ugo de Wilde maakte vandaag bekend dat hij een managementcontract voor verschillende jaren met Muehlner Motorsports afsloot. Beide partijen betwisten alvast de vier races van Michelin Endurance Cup in 2021. Dit kampioenschap binnen het IMSA WeatherTech Championship omvat de 24 uur van Daytona, de 12 uur van Sebring, de 6 uur van Watkins Glen en Petit Le Mans.