Jarne Mols en Wezel spelen woendagavond hun eerste midweekwedstrijd.
Volledig scherm
Jarne Mols en Wezel spelen woendagavond hun eerste midweekwedstrijd. © Mpics

Jarne Mols begint met Wezel Sport woensdagavond in Oppuurs tegen Bornem aan een inhaalprogramma: “Enige nadeel is dat we voor serieuze verplaatsing staan”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEVoor de tweede week op rij kwam Wezel Sport het voorbije weekend niet in actie. Vorige week had de club te maken met een aantal coronabesmettingen. Dit weekend overkwam tegenstander Bevel hetzelfde. Het reglement van Voetbal Vlaanderen zegt dat de uitgestelde wedstrijden 10 dagen later moeten afgewerkt worden. Voor de Molse formatie uit eerste provinciale betekent dat twee keer op rij midweekvoetbal. De eerste afspraak is woensdag om 20 uur tegen Bornem in Oppuurs.

 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 2. Arne Naudts en KVK Tienen willen puntjes op de i zetten op bezoek bij leider Patro Eisden: “Dezelfde intensiteit en présence tonen als in de heenmatch”
  voetbal eerste nationale

  Arne Naudts en KVK Tienen willen puntjes op de i zetten op bezoek bij leider Patro Eisden: “Dezelfde intensi­teit en présence tonen als in de heenmatch”

  Geen eerste thuismatch van het nieuwe kalenderjaar voor KVK Tienen afgelopen weekend en dus ook geen revanche voor de krappe 1-0-nederlaag bij Jong Gent. Deze zaterdag krijgen de manschappen van coach Hias misschien wel de lastigste klip van allemaal voorgeschoteld met een verplaatsing naar het Patro Eisden van Stijn Stijnen.
 1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.