Jarne Lesuisse wil in het nieuwe jaar snel weer aan de bak in de BNXT-League.
Volledig scherm
Jarne Lesuisse wil in het nieuwe jaar snel weer aan de bak in de BNXT-League. © Bart Borgerhoff

Jarne Lesuisse (Limburg United): “We gaan naar Phoenix Brussels voor de volle buit”

basketbal bnxt-leagueLimburg United speelde geen competitiewedstrijd meer sinds 19 november 2021 door de coronamaatregelen. Toen versloeg het in de Alverberg, na een thriller van formaat, Leuven Bears. De stop kwam voor de meeste spelers als een geschenk uit de hemel. Veel jongens speelden op hun tandvlees en er waren ook nog de geblesseerden. Pechvogel van het jaar is de talentrijke shooting guard Jarne Lesuisse, die sukkelt met een vervelende ontsteking van de patellapees.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Fanno Nijst schudt met Olsa degradatiespook af en doet plots mee voor periodetitel: “Kijken van week tot week”
  Voetbal tweede nationale A

  Fanno Nijst schudt met Olsa degradatie­spook af en doet plots mee voor periodeti­tel: “Kijken van week tot week”

  Amper enkele weken nadat bij Olsa Brakel een crisis werd afgezworen dankzij een belangrijke zege op het veld van de buren uit Oudenaarde prijkt geel-zwart zowaar aan de leiding van de derde periode. Oostkamp zette vorig weekend titelfavoriet Lokeren-Temse nog een hak, maar ging zondag voor de bijl tegen een goed georganiseerd Brakel. Een knappe tien op twaalf heeft de jongens van coach Nijst naar veilige oorden in het klassement gebracht.