Jarl Revyn knokt net voor zijn voetbalpensioen met KVC Nokere-Kruishoutem B om het behoud in derde provinciale B.
Volledig scherm
Jarl Revyn knokt net voor zijn voetbalpensioen met KVC Nokere-Kruishoutem B om het behoud in derde provinciale B. © Geert De Rycke

Jarl Revyn (Nokere-Kruishoutem B) hoopt dat hij z’n voetbalpensioen nog enkele matchen kan uitstellen

Voetbal derde provinciale BWie zakt rechtstreeks uit derde B, wie speelt barrage om het behoud? Op de laatste speeldag moet dat nog worden uitgeklaard. Olsene Sportief begint met één punt meer dan Nokere-Kruishoutem B aan de laatste negentig minuten van dit seizoen.

  1. Lyra-Lierse heeft wat recht te zetten na die zware 5-2-nederlaag bij Hades: “We moeten ons herpakken, al waren we met die 16 op 18 niet slecht bezig”
    PREMIUM
    voetbal tweede nationale B

    Ly­ra-Lier­se heeft wat recht te zetten na die zware 5-2-nederlaag bij Hades: “We moeten ons herpakken, al waren we met die 16 op 18 niet slecht bezig”

    Lyra-Lierse moest op de vorige speeldag de rol weer even lossen. De schade in de rangschikking viel best nog wel mee, maar dat die 5-2-nederlaag bij Hades mentaal een zware dreun was, mag duidelijk zijn. Maar niets is verloren, op voorwaarde dat even snel weer orde op zaken wordt gesteld. Tegen Bocholt moet dat dan maar gebeuren, ook niet de makkelijkste opdracht.