Goaltje nodig? Even Makhtar bellen. Gueye is dit seizoen al goed voor 10 goals in 16 duels.
Volledig scherm
Goaltje nodig? Even Makhtar bellen. Gueye is dit seizoen al goed voor 10 goals in 16 duels. © Photo News

Jarige Makhtar Gueye zet KV Oostende op weg naar verdiende zege tegen Eupen: “Opluchting is énorm”

VOETBAL 1AMet zijn tiende competitietreffer effende Makhtar Gueye het pad voor KVO tegen Eupen. Voor Oostende was het de eerste overwinning na 5 nederlagen op rij. “Deze zege hadden we hard nodig”, zegt Gueye, die net op zijn verjaardag z'n tiende treffer van het seizoen liet optekenen. 

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.