De 20-jarige Jari De Vriendt krijgt op Hades Hasselt het vertrouwen van Aalst-coach Carl De Geyseleer.
Volledig scherm
De 20-jarige Jari De Vriendt krijgt op Hades Hasselt het vertrouwen van Aalst-coach Carl De Geyseleer. © Geert De Rycke

Jari De Vriendt (Eendracht Aalst): “Fantastische spelersgroep die er altijd honderd procent voor gaat”

Voetbal tweede nationale BEendracht Aalst zit momenteel in een positieve flow. De drie oefenwedstrijden na Nieuwjaar mee gerekend zijn de wit-zwarten al tien wedstrijden ongeslagen. Op Hades Hasselt willen de Ajuinen de succesvolle reeks verderzetten.

 1. Kamiel Bonneu begint aan zijn Belgisch seizoen in de E3 Saxo Classic: “Interessante test, pieken is voor later”
  PREMIUM
  Wielrennen profs

  Kamiel Bonneu begint aan zijn Belgisch seizoen in de E3 Saxo Classic: “Interes­san­te test, pieken is voor later”

  Kamiel Bonneu (Team Flanders-Baloise) begint vrijdag aan zijn Belgische seizoen. Na een opener in Spanje en een dubbele opdracht in Frankrijk, staat de Noord-Limburger aan de start van de E3 Saxo Classic. Nog met twijfels, want een coronabesmetting verstoorde de voorbereiding van de prof uit Achel. “Ik had gehoopt nu al wat verder te staan. Vrijdag wordt een test, ik hoop mezelf te verrassen”, vertelt hij.
 2. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.
 3. Robin Hambrouck en Sportief Rotselaar kennen geen genade met dorpsgenoot Rapide Wezemaal: “We hadden nog iets goed te maken”
  PREMIUM
  voetbal tweede provinciale B

  Robin Hambrouck en Sportief Rotselaar kennen geen genade met dorpsge­noot Rapide Wezemaal: “We hadden nog iets goed te maken”

  De titelstrijd was voor Sportief Rotselaar heel even bijzaak afgelopen zaterdag met de komst van buur Rapide Wezemaal. De eer van het dorp stond op het spel en dus lieten de manschappen van coach Van Der Bauwhede niet na om het gaspedaal stevig in te drukken. Met een historische 7-0-pandoering werd de dorpsgenoot huiswaarts gestuurd.