Janosh De Craene slaat zijn tenten op bij SK Bellem.
Volledig scherm
Janosh De Craene slaat zijn tenten op bij SK Bellem. © Robby Verdickt

Janosh De Craene trekt naar SK Bellem: “Ik ben ontgoocheld in FC Sleidinge”

voetbal tweede provinciale AJanosh De Craene zal volgend jaar het doel van FC Sleidinge niet verdedigen. De eersteprovincialer verkoos om Amaury Soinne weg te plukken bij SK Bellem en De Craene besloot om de club te verlaten. Hij maakte de omgekeerde beweging van Soinne en trekt naar SK Bellem. De Craene doet het verhaal van een ietwat verrassende transfer.

 1. Luke Knapke (Limburg United): “Verdiende overwinning tegen Bergen, al werd het nog bibberen in de laatste vier minuten”

  Luke Knapke (Limburg United): “Verdiende overwin­ning tegen Bergen, al werd het nog bibberen in de laatste vier minuten”

  Het werd een knotsgekke partij in de Alverberg tegen Bergen. Limburg United onder impuls van de Canadees Daniel Mullings nam een agressieve start en kon snel een kloof slaan. De Henegouwers moesten achtervolgen tot vier minuten van het einde de mannen van coach Vedran Bosnic plots op voorsprong kwamen. De Amerikaanse rookie Luke Knapke was dan bepalend met een knappe bom en de punten bleven verdiend (70-68, red.) in Hasselt. Op de persconferentie opende Bosniër Bosnic met de felicitaties voor Limburg United.
 1. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

 2. Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"
  Play

  Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"