Jannes Vansteenkiste (r.), in een duel met Ugalde van Lommel, is bij SK Deinze de speler met de meeste speelminuten.
Volledig scherm
Jannes Vansteenkiste (r.), in een duel met Ugalde van Lommel, is bij SK Deinze de speler met de meeste speelminuten. © BELGA

Jannes Vansteenkiste met Deinze naar Westerlo: “Voor elke ploeg een lastige verplaatsing”

VOETBAL 1BAls Deinze de eigen competitie spannend wil houden, dan mag er zondagavond bij Westerlo niet verloren worden. De oranjehemden zullen het beter moeten doen dan op 18 november, toen ze in ’t Kuipje met 3-0 kansloos waren.

 1. Kris Vansnick grijpt landstitel met Asterix Avo: “Deze finale van de play-offs was zelfs beter dan de bekerfinale”
  Volleybal Liga A vrouwen

  Kris Vansnick grijpt landstitel met Asterix Avo: “Deze finale van de play-offs was zelfs beter dan de bekerfina­le”

  Het gejuich van Asterix Avo duurde tot lang na het laatste fluitsignaal van de play-off-finale in de mooie Tomabelhal van Roeselare. De ontlading was zeer begrijpelijk want de troepen van coach Kris Vansnick hadden net een topprestatie afgeleverd tegen Ladies Volley Limburg. Ze pakten met 3-0 én demonstratievolleybal uit. Dit leunde erg dicht tegen de perfectie aan. In alle spelonderdelen bleek Asterix Avo oppermachtig.
 1. Nieuwbakken trainer Patrick Monnissen wil met Park Houthalen bovenin meedraaien: “Zowel spelers als staf zijn gemotiveerd om te slagen”
  Voetbal Tweede provinciale

  Nieuwbak­ken trainer Patrick Monnissen wil met Park Houthalen bovenin meedraaien: “Zowel spelers als staf zijn gemoti­veerd om te slagen”

  Patrick Monnissen is de nieuwe hoofdtrainer van Park Houthalen. Hij volgt Ronny Achten op die zijn trainersplunje aan de haak hing. Monnissen was vorig seizoen trainer bij het Nederlandse RKVV Willem 1 in Maastricht. “Aan de gesprekken met Park Houthalen hield ik meteen een goed gevoel over en we zaten snel op dezelfde golflengte”, zegt de Dilsenaar.
 1. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"

 2. VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"
  Play
  Voetbal

  VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"