Jannes Van Remoortel wil tegen Wolvertem Merchtem graag weer met de drie punten aanknopen na drie opeenvolgende nederlagen.
Volledig scherm
Jannes Van Remoortel wil tegen Wolvertem Merchtem graag weer met de drie punten aanknopen na drie opeenvolgende nederlagen. © Koen Merens

Jannes Van Remoortel en KFC Eppegem voor komst van Wolvertem Merchtem: “Een zespuntenmatch voor beide ploegen”

voetbal derde nationale AKFC Eppegem speelt zondagnamiddag gastheer voor de twee punten meer tellende streekgenoot Wolvertem Merchtem. Flankverdediger Jannes Van Remoortel beseft dat puntengewin bijna een must is na de recente nul op negen.

 1. Gerd-Jan De Smet kijkt uit naar de topper tegen Merendree: “Bij Kleit met mijn gat in de boter gevallen”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Gerd-Jan De Smet kijkt uit naar de topper tegen Merendree: “Bij Kleit met mijn gat in de boter gevallen”

  FC Kleit-LS Merendree is dé topper van de speeldag in tweede provinciale A. Twee ploegen in topvorm, beiden sterker dan voor de start van het seizoen gedacht. Bij FC Kleit is linkerwinger Gerd-Jan De Smet (19) een speler die in het oog springt en mee aan de basis van de hoogconjunctuur bij de bezembindersploeg ligt. Hij hoopt dat zijn ploeg tegen Merendree op het elan van de voorbije weken kan doorgaan.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 1. Dieter Meulenyzer is één van de blijvers bij leider Wevelgem: “Content met wat ik heb en op mijn leeftijd zit ik hier goed”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Dieter Meulenyzer is één van de blijvers bij leider Wevelgem: “Content met wat ik heb en op mijn leeftijd zit ik hier goed”

  Bij tweedeprovincialer SV Wevelgem City A doet Dylan Vanhaverbeke er volgend seizoen nog een vijfde jaar bij als sportief manager en coach. Intussen verlengden ook keeperstrainer Christophe Descamps, de broers Dieter en Mathias Meulenyzer, Brandon Delneste en Romain Roussel hun verblijf bij de leider in tweede B. Ze zijn er bij de Vlassers alvast vroeg bij.