Jannes Van Remoortel maakt zich op voor zijn derde seizoen bij rood-groen.
Volledig scherm
Jannes Van Remoortel maakt zich op voor zijn derde seizoen bij rood-groen. © Koen Merens

Jannes Van Remoortel en KFC Eppegem voor competiestart naar Sint-Niklaas: “Hongerig om ons te tonen met deze nieuwe kern”

voetbal derde nationale ADerdenationaler KFC Eppegem maakt zaterdagavond voor de langverwachte competitieopener de verplaatsing naar Sint-Niklaas. Met een fel gewijzigde kern is het ook voor Jannes Van Remoortel nog wat koffiedik kijken naar de ambities voor komend seizoen.

 1. Fries Deschilder en Winkel Sport redden het niet tegen Francs Borains: “Twee discutabele tegengoals, maar ook te weinig gebracht”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Fries Deschilder en Winkel Sport redden het niet tegen Francs Borains: “Twee discutabe­le tegengoals, maar ook te weinig gebracht”

  Tegen het nog steeds ongeslagen Francs Borains moest eerstenationaler Winkel Sport in eigen huis het onderspit delven. De 0-3-winstcijfers voor de Walen waren wel wat overdreven en voor Winkel was het de eerste thuisnederlaag van het seizoen. Met slechts 4 punten uit 6 matchen zakken de jongens van coach Jeffry Verhoeven in de stand dieper weg.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.