Jannes Bautmans (midden): "Dankzij enkele gerichte transfers is onze kern weer wat sterker geworden.”
Volledig scherm
Jannes Bautmans (midden): "Dankzij enkele gerichte transfers is onze kern weer wat sterker geworden.” © Hans Deveuster

Jannes Bautmans en Diegem Sport ontvangen U23 van Beerschot: “We willen de punten die we tegen SK Londerzeel verloren terugpakken”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE BDiegem Sport gaf in de derby op het veld van SK Londerzeel in de slotfase een punt uit handen. De groen-witten zijn vastbesloten om zondag de verloren punten terug te pakken. Ze moeten daarvoor voorbij de rode lantaarn van tweede nationale B, de beloften van Beerschot.

 1. Tom Lowet ziet GSG Aarschot B puik presteren in tweede landelijke: “Als nieuwkomer blijven we iedereen verbazen”
  Basketbal tweede landelijke

  Tom Lowet ziet GSG Aarschot B puik presteren in tweede landelijke: “Als nieuwkomer blijven we iedereen verbazen”

  GSG Aarschot B promoveerde in het voorjaar van eerste provinciale naar tweede landelijke. Voor veel ploegen is dat een grote overstap, maar de Aarschottenaren lijken er weinig problemen mee te hebben. Dit weekend werd de derby tegen Zuiderkempen met 70-78 tot een goed einde gebracht, waardoor de Hagelanders op een keurige vierde plaats staan.
 2. Marc Janssens ziet PW Diest herfstkampioen tafeltennis worden: “We hebben geen specifieke uitblinker, we vormen gewoon één sterk team”
  tafeltennis

  Marc Janssens ziet PW Diest herfstkam­pi­oen tafelten­nis worden: “We hebben geen specifieke uitblinker, we vormen gewoon één sterk team”

  Het blijft goed gaan met PW Diest. De tafeltennisgrootheid kroonde zich dit weekend tot herfstkampioen in de Superdivisie na winst tegen Vedrimanur. Het werk is nog lang niet voltooid, maar in Diest is men aardig op weg om de veroverde landstitel te prolongeren. Voor de winterstop moeten de Diestenaren enkel nog een wedstrijd tegen Logis afwerken.