Janie De Naeyer (in het zwart in baan 4) enkele jaren geleden.
Volledig scherm
Janie De Naeyer (in het zwart in baan 4) enkele jaren geleden. © BSE

Janie De Naeyer twee jaar na scheenbeenbreuk opnieuw spurtster

atletiekEind mei 2019 brak Janie De Naeyer haar scheenbeen bij een botsing op training. Na enkele operaties en een lange revalidatie maakte ze zaterdag op de micromeeting in Lier haar wederoptreden op de 100m. Ze klokte 12.74 met 3.1m tegenwind. Zaterdag kruipt ze opnieuw in de startblok op een micromeeting in Oordegem.

 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 1. MMA-vechtster Cindy ‘Battlecat’ Dandois uit Deurne vecht voor wereldtitel en ticket in PFL-play-offs: “In goede dag kan ik iedereen verslaan”
  Vechtsport MMA

  MMA-vecht­ster Cindy ‘Battlecat’ Dandois uit Deurne vecht voor wereldti­tel en ticket in PFL-play-offs: “In goede dag kan ik iedereen verslaan”

  MMA-vechtster Cindy ‘Battlecat’ Dandois (36) uit Deurne neemt het nu vrijdag op tegen de ongeslagen wereldkampioene én tweevoudig Olympisch judo kampioene Kayla Harrison. Met Atlantic City in de Amerikaanse staat New Jersey als decor stapt ze in de kooi met de wereldtitel en een ticket voor de play-offs in de Profession Fighter League als inzet.