Janice Cayman hier aan het werk met de Flames in het oefenduel tegen Duitsland eerder dit jaar.
Volledig scherm
Janice Cayman hier aan het werk met de Flames in het oefenduel tegen Duitsland eerder dit jaar. © Belga

Janice Cayman sluit seizoen af als recordinternational bij Red Flames, maar zonder collectieve prijs met Lyon: “Nog meer zin om door te gaan”

vrouwenvoetbalAfgelopen weekend begon Janice Cayman aan de verdere scherpstelling van haar kersverse record als international bij de Red Flames. Sinds de interland tegen Luxemburg (0-1) staat de teller op 113 en als het van de Brasschaatse afhangt, is het einde nog niet in zicht. Gebrand als ze is om volgend seizoen weer te knallen. Ook bij de Franse recordkampioen Lyon die afgelopen seizoen, voor het eerst in veertien jaar, geen prijs pakte.

 1. Antwerpse Triatlon Club leeft mee met uithangbord Jelle Geens: “Het sprookje dat we samen schreven, eindigt nu in mineur”
  Triatlon Olympische Spelen

  Antwerpse Triatlon Club leeft mee met uithang­bord Jelle Geens: “Het sprookje dat we samen schreven, eindigt nu in mineur”

  Het nieuws dat triatleet Jelle Geens omwille van een eerdere positieve coronatest niet kan deelnemen aan de individuele wedstrijd van de olympische triatlon sloeg vrijdagochtend in als een bom. Ook bij zijn club Atriac, de Antwerpse Triatlon Club, reageert men met verstomming op het nieuws en voelen ze mee met de ontgoocheling die bij de Limburger momenteel overheest. Mogelijk kan Geens nog wel deelnemen aan de Mixed Team Relay-wedstrijd in Tokio. Geens testte intussen al een eerste keer negatief, bij een tweede negatieve test zou hij maandag alsnog kunnen afreizen naar Japan.
 2. Sander Lemmens en Jente Boons staan voor het eerst aan de start van Brussel-Zepperen: “Schone koers, maar winnen is voor de sterkste”
  Wielrennen

  Sander Lemmens en Jente Boons staan voor het eerst aan de start van Brus­sel-Zepperen: “Schone koers, maar winnen is voor de sterkste”

  Sander Lemmens (Acrog Tormans Balen) en Jente Boons (Lotto-Soudal) staan zondag voor het eerst aan de start van Brussel-Zepperen. Boons omdat hij aan zijn eerste jaar als belofte bezig is, Lemmens omdat hij na een aanloop in het veld dit seizoen voor de weg koos. Aan gretigheid geen gebrek bij de twee Limburgers. Boons krijgt een vrije rol en hoopt de finale te rijden, Lemmens zou heel graag winnen. “Maar dat wordt niet makkelijk”, beseft hij.