Jana Van Lent (midden) in 2019 met een provinciale veldlooptitel.
Volledig scherm
Jana Van Lent (midden) in 2019 met een provinciale veldlooptitel. © Geert De Rycke

Jana Van Lent maakt rentree op BK 10.000m

AtletiekJana Van Lent maakt na negen maanden zonder competitie haar wederoptreden op het BK 10.000m in Malmédy zaterdag. Ze heeft geen idee waar ze kan uitkomen in haar opener van het seizoen. 

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Féline Vandenberk en HB Sint-Truiden winnen beker van België, na één verlenging, in spannende finale tegen KTSV Eupen: “Het heeft nog bloed, zweet en tranen gekost”
  PREMIUM

  Féline Vandenberk en HB Sint-Trui­den winnen beker van België, na één verlenging, in spannende finale tegen KTSV Eupen: “Het heeft nog bloed, zweet en tranen gekost”

  Een sfeervolle sporthal ‘Alverberg’ te Hasselt voor de finale van de beker van België tussen KTSV Eupen tegen HB Sint-Truiden bij de dames. Het werd een stevige finale met een kleine score bij de rust. In de tweede helft nam Sint-Truiden de partij in handen en kon een ruime kloof slaan. Eupen vocht terug en we kregen zinderende slotminuten. De meisjes uit de Oostkantons konden een verlenging (17-17) uit de brand slepen. In die verlenging bleef het adembenemend spannend, maar uitblinkster Estelle Ghijsens met elf doelpunten kon het verschil (21-22) maken. De vierde bekerzege en het Truiense feestje kon losbarsten.
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.