Trainer-coach Jan Van Huffel stuurt zij spelers bij tijdens een time-out: “Onbenutte kansen werden afgestraft.”
Volledig scherm
Trainer-coach Jan Van Huffel stuurt zij spelers bij tijdens een time-out: “Onbenutte kansen werden afgestraft.” © VDB

Jan Van Huffel (Caruur Gent): “We hebben twee knappe sets gespeeld, dat moet het zelfvertrouwen opkrikken voor de volgende opdrachten”

volleybal euromillions leagueCaruur Gent heeft de openingswedstrijd van de EuroMillions League niet met winst kunnen afsluiten. Decospan Menen met ex-Caruurspelers Simon Plaskie, Leonis Dedeyne en libero Lowie Stuer in de basis wonnen met 1-3-cijfers. Het had anders kunnen eindigen, details bepaalden de einduitslag. Het is nog maar eens een bewijs dat alles dit seizoen zo dicht bij elkaar ligt.

 1. Lyra-Lierse hervat de competitie met een thuiswedstrijd tegen Houtvenne: “Tegenstander komt duidelijk versterkt uit de winterstop”
  voetbal tweede nationale B

  Ly­ra-Lier­se hervat de competitie met een thuiswed­strijd tegen Houtvenne: “Tegenstan­der komt duidelijk versterkt uit de winterstop”

  Ook voor Lyra-Lierse zit de winterstop er eindelijk op. Na eerder wisselend succes in de oefenwedstrijden - winst tegen Heikant, verlies tegen Kontich en Boom - hervatten de Pallieters zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Houtvenne. Die tegenstander mag dan wel in de kelder van 2deB bengelen, een zachtgekookt eitje wordt dat niet. Houtvenne wist zich in de winterstop immers behoorlijk te versterken.
 2. Architect Marijn bouwt haar droomhuis in een 6 meter hoge loft: “Door de woning loopt een vluchttrappenhuis voor de appartementen hierboven”
  Livios

  Architect Marijn bouwt haar droomhuis in een 6 meter hoge loft: “Door de woning loopt een vluchttrap­pen­huis voor de appartemen­ten hierboven”

  Een volledig lege loft van zes meter hoog kopen en die vervolgens helemaal inrichten? Architect Marijn Horlings durfde die uitdaging aangaan. Ze deelde deze casco woning in het hartje van Amsterdam verre van standaard in. Ze liet alles open waardoor het daglicht langs verschillende kanten naar binnen stroomt. Bouwsite Livios toont het resultaat.