Jan Van den Bergh in actie tijdens de Antwerpse derby. Hier kan hij de bal ontzetten voor de neus van Dieumerci Mbokani.
Volledig scherm
Jan Van den Bergh in actie tijdens de Antwerpse derby. Hier kan hij de bal ontzetten voor de neus van Dieumerci Mbokani. © Photo News

Jan Van den Bergh en Beerschot staan voor enkele uitdagingen in Kortrijk: “Juiste balans vinden tussen aanval en verdediging”

Voetbal 1AEen verplaatsing naar Kortrijk is op zich niet de meeste sexy affiche, maar toch liggen er voor Beerschot in het Guldensporenstadion enkele mooie uitdagingen klaar. Wij bespraken ze met Jan Van den Bergh, sinds kort weer basispion in de Kielse verdediging.

 1. Benny Jonckheere keert terug als T2 bij SV Diksmuide: “Jaartje rust heeft mij deugd gedaan”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Benny Jonckheere keert terug als T2 bij SV Diksmuide: “Jaartje rust heeft mij deugd gedaan”

  Met Allan Deschodt vond eersteprovincialer SV Diksmuide eerder al een nieuwe hoofdtrainer met een verleden bij de club en nu haalde het met Benny Jonckheere ook een oude bekende als nieuwe T2 terug. De Diksmuideling was in het verleden al trainer bij de Boterjongens en speelde er ook in de jeugd. Aangezien keeperstrainer Tom Vandenbussche bij de club blijft, heeft Diksmuide de technische staf voor volgend seizoen op orde.
 1. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk

 2. Monden vallen open bij onwaarschijnlijke goal van Racic (Valencia)
  Play

  Monden vallen open bij onwaar­schijn­lij­ke goal van Racic (Valencia)