Jan Van den Bergh in duel met Olivier Deman van Cercle. Op de achtergrond kijkt Stipe Radic toe.
Volledig scherm
Jan Van den Bergh in duel met Olivier Deman van Cercle. Op de achtergrond kijkt Stipe Radic toe. © Belga

Jan Van den Bergh en Beerschot kopje onder tegen Cercle Brugge: “Onszelf in de voet geschoten met slappe start”

Voetbal 1ABeerschot vergat op het veld van Cercle Brugge om een zaak te doen in de strijd om de play-offs. Na een povere prestatie stapte paars-wit terecht met lege handen de bus op. “We hebben onszelf in de voet geschoten”, merkte beste Beerschotter Jan Van den Bergh op.

 1. Kevin Vandendriessche en KV Oostende voeren niet langer stand aan: “Als we negen op negen pakken, zijn we altijd eerste”
  VOETBAL 1A

  Kevin Vanden­dries­sche en KV Oostende voeren niet langer stand aan: “Als we negen op negen pakken, zijn we altijd eerste”

  KV Oostende is z'n koppositie in de ‘Europe Play-offs’ kwijt. KVO verloor zelf in en tegen AA Gent (2-1), en zag een paar uur later KV Mechelen winnen op het veld van Standard (1-2). Desondanks heeft Oostende alles in eigen handen om dat laatste Europees ticket te pakken. “Met negen op negen zijn we altijd eerste in de groep. En we spelen drie van onze resterende matchen in eigen huis", blijft Kevin Vandendriessche positief.
 1. Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”
  Play
  Rode Duivels
  21

  Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”

  14 mei
 2. Merlier spurt na derde plaats in Termoli recht in armen van lief Cameron Vandenbroucke
  Play

  Merlier spurt na derde plaats in Termoli recht in armen van lief Cameron Vandenbrou­c­ke