De Achelspelers reizen dinsdagmorgen af naar Spanje voor de eerste Europese wedstrijd.
Volledig scherm
De Achelspelers reizen dinsdagmorgen af naar Spanje voor de eerste Europese wedstrijd. © Dick Demey

Jan Van Clé coördineert de eerste Europese wedstrijden van Achel: “Het is meer dan een uitdaging”

Volleybal Challenge CupBij Tectum Achel worden maandagavond de koffers gepakt voor de eerste Europese trip van de Noord-Limburgers. De Achelse delegatie vertrekt in de nacht van maandag op dinsdag naar Amsterdam om er in alle vroegte de vlucht naar Valencia te pakken. Delegatieleider Jan Van Clé is al enkele maanden met de voorbereidingen bezig. De Mechelaar zetelt in de adviesraad van de club en werd door voorzitter en volleymakker Joos Gysen gevraagd om de campagne te coördineren. “Het was een uitdaging, maar wel leuk om te doen”, vertelt hij.

 1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 1. Maaseik maakt zich op voor Europese kwartfinale tegen Roeselare: “Bewezen dat we kunnen terugvechten”
  Lotto Volley Liga

  Maaseik maakt zich op voor Europese kwartfina­le tegen Roeselare: “Bewezen dat we kunnen terugvech­ten”

  Greenyard Maaseik speelt op 8 en 15 februari in de kwartfinale van de CEV Cup tegen Roeselare. Een Belgische klassieker in een Europese context. “Op 11 februari staat ook nog eens de competitiematch tegen de West-Vlamingen op het programma. Drie keer op een rij dus”, klinkt het in Maaseik. Te veel van het goede? Allicht, maar daar hebben de Europese regels geen rekening mee gehouden.