Jan Heylen leidt het pak bij de start van de race en zou 24 uur later de 60ste editie van de 24 uur van Daytona ook winnend afsluiten.
Volledig scherm
Jan Heylen leidt het pak bij de start van de race en zou 24 uur later de 60ste editie van de 24 uur van Daytona ook winnend afsluiten. © Porsche

Jan Heylen wint GTD-klasse in 24 uur van Daytona, Laurens Vanthoor verliest zege op bedenkelijke manier

AutosportDe 60ste editie van de 24 uur van Daytona heeft de verwachtingen meer dan ingelost. De wedstrijd bleef op alle fronten spannend tot op de finish. Acura won de wedstrijd algemeen, maar de ogen van de Limburgse autosportfans waren op de beide GT-klassen gericht en niet ten onrechte. Jan Heylen won in GTD en Laurens Vanthoor werd in een ijzingwekkende finale derde in GTD Pro, maar over de laatste ronde van de Limburger zal nog lang gesproken worden.

 1. Bart Janssens en ASV Geel komen tegen Zwarte Leeuw met de schrik vrij: “We kunnen niet tevreden zijn”
  PREMIUM
  Voetbal derde nationale B

  Bart Janssens en ASV Geel komen tegen Zwarte Leeuw met de schrik vrij: “We kunnen niet tevreden zijn”

  In derde nationale B blijft de titelstrijd heel boeiend. De voorbije speeldag maakte Wezel van de gelegenheid gebruik om zich tot de winnaar van het weekend te kronen. ASV Geel keek op zijn beurt in het Kempische duel tegen Zwarte Leeuw lang tegen een derde nederlaag aan. Een strafschop, diep in blessuretijd, fungeerde als ultieme reddingsboei.
  Geel, Kasterlee, Lille, Mol, Vorselaar, Herentals
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. SK Londerzeel en trainer Stijn Geys pakken opnieuw scalp van topper Cappellen en zetten grote stap richting behoud: “Mijn spelers hebben gevochten als leeuwen”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale B

  SK Londerzeel en trainer Stijn Geys pakken opnieuw scalp van topper Cappellen en zetten grote stap richting behoud: “Mijn spelers hebben gevochten als leeuwen”

  SK Londerzeel pakte net als in de heenronde de overwinning tegen het huidige nummer drie Cappellen. Dit keer volstond een vroege klasseflits van Manuel om het verschil te maken. Een gevleide zege, dat gaf trainer Stijn Geys grif toe, maar wel eentje die voor een grote stap in een verlengd verblijf in tweede nationale zorgt.