Jan Goyens had met twintig punten een belangrijk aandeel in de 69-83-zege van Asse-Ternat in Turnhout.
Volledig scherm
Jan Goyens had met twintig punten een belangrijk aandeel in de 69-83-zege van Asse-Ternat in Turnhout. © Geert Tresignie

Jan Goyens met Asse-Ternat vlot voorbij Turnhout: “Motivatie was groot na verlies in Hansbeke”

Basketbal eerste landelijkeAsse-Ternat heeft de topper in Turnhout met duidelijke 69-83-cijfers gewonnen. Daarmee knoopt de ploeg weer aan met de overwinning na de nederlaag vorige week in Hansbeke. De Assenaren blijven op de eerste plaats staan in eerste landelijke, maar Racing Brugge kan wel haasje-over springen als de West-Vlamingen de twee inhaalwedstrijden winnen.

 1. Topclubs als Juventus, PSV en Sporting Lissabon tonen talenten op Brakelse IBY-Cup: “Ronkende namen uit binnen- en buitenland zijn gecharmeerd”
  Voetbal jeugd

  Topclubs als Juventus, PSV en Sporting Lissabon tonen talenten op Brakelse IBY-Cup: “Ronkende namen uit binnen- en buitenland zijn gechar­meerd”

  Jong internationaal voetbaltalent uit maar liefst acht Europese landen maakt dit weekend zijn opwachting in Brakel. Tweedenationaler Olsa zet er de schouders onder de nieuwe IBY-Cup, een internationaal jeugdtornooi met tal van gerenommeerde topploegen. Naast het kruim van het Belgische jeugdvoetbal nemen ook enkele ronkende namen uit voetbalminnend Europa zoals Juventus, Dynamo Zagreb, AZ, Utrecht, PSV, Heerenveen, Nantes, Brøndby, Sporting Lissabon, Braga en Djurgårdens deel.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.