Voorzitter Christian Pattyn (l.) en Bruno Derveaux (r.) nog in tijden vóór het mondmaskergebruik: "Ook in het voetbal is er een tijdperk vóór corona en na corona."
Volledig scherm
Voorzitter Christian Pattyn (l.) en Bruno Derveaux (r.) nog in tijden vóór het mondmaskergebruik: "Ook in het voetbal is er een tijdperk vóór corona en na corona." © VDB

Jan Feys en KRC Harelbeke tevreden over werk van trainersstaff: “Ook komende drie seizoenen in zee met Bruno Derveaux en Nick Bonte”

Voetbal Tweede nationale AKRC Harelbeke is bijzonder tevreden over het werk van hun sportieve staff. Die  blijk van waardering mondde uit in een verlengd verblijf van de volledige sportieve staff. De contracten van T1 Bruno Derveaux en T2 Nick Bonte werden zelfs opengebroken. 

 1. Bart Lenders (Achilles Bocholt): “Blij dat we eindelijk volgende maand een mini-competitie kunnen starten”
  Handbal

  Bart Lenders (Achilles Bocholt): “Blij dat we eindelijk volgende maand een mi­ni-competitie kunnen starten”

  Na weken onderhandelingen is de kogel door de kerk. Op zaterdag 17 april gaat de mini-competitie van start met zes teams. In poule 1 zit landskampioen Achilles Bocholt, Sporting Pelt en Initia Hasselt. In poule 2 zullen Visé, Tongeren en Atomix strijden voor de eerste plaats. Daarna volgen kruisfinales tussen de nummers 1 en 2 van elke poule. De finale voor de Belgische titel zal doorgaan op zaterdag 5 juni in de Alverberg in Hasselt. Voortrekker om die mini-competitie van start te laten gaan was Achilles Bocholt. T1 Bart Lenders is dan ook tevreden met de overeenkomst.
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"