Jan Duyshaver kan in grote lijnen voort aan de slag met zijn huidige ploeg.
Volledig scherm
Jan Duyshaver kan in grote lijnen voort aan de slag met zijn huidige ploeg. © GTG

Jan Duyshaver stelt ‘nieuw’ Van Eyck-Josan Team voor: “Veel kon er niet veranderd worden”

WielrennenEen nieuw jaar betekent in wielermiddens een nieuwe ploeg. Ploegleider Jan Duyshaver stelt tevreden zijn nieuwe ploeg voor het komende seizoen voor. Tegelijk voegt hij er meteen aan toe dat er op zich niet gek veel veranderd is bij het Van Eyck-Josan Team. De effecten van corona zijn breed verspreid en hebben merkwaardige gevolgen. Een uitzonderlijke keer zelfs positief.

 1. Luc Calsijn (KSK Maldegem): “Fusieverhaal blijft ons boeien”
  voetbal tweede provinciale A

  Luc Calsijn (KSK Maldegem): “Fusiever­haal blijft ons boeien”

  Voetbal Vlaanderen hakte de knoop door. Geen voetbal meer in de amateurreeksen. Een verrassing is het niet. Voor de clubs is de duidelijkheid heel erg welkom. Ook voor tweedeprovincialer KSK Maldegem. We hielden de vinger aan de pols bij Luc Calsijn. Van het stopzetten van de competitie naar het fusieverhaal in Maldegem is het maar een klein sprongetje in ons gesprek met de duivel-doet-al van de roodgelen.
 2. Michel Verhoeven (RC Hades) is het eens met stopzetting competitie in amateurvoetbal: “Iedereen kan leven met deze beslissing”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

  Michel Verhoeven (RC Hades) is het eens met stopzet­ting competitie in amateur­voet­bal: “Iedereen kan leven met deze beslissing”

  De verwachting over een definitief stopzetten van het amateurvoetbal lag voor de hand. Voetbal Vlaanderen nam dan ook de juiste beslissing om er voor dit seizoen de stekker uit te trekken. En dit zonder stijgers of dalers. Vorig jaar, op 7 september, tijdens de rust van de bekerwedstrijd tegen Overijse werd de nieuwe voorzitter van Hades voorgesteld, Michel Verhoeven (50). De voorbije maanden lag er veel werk op de plank voor de ex-volleybalspeler, die het eens is met de beslissing van Voetbal Vlaanderen.
 1. VIDEO. Eén van de allergrootsten ooit: de hoogtepunten uit carrière van Kobe Bryant
  Play
  NBA

  VIDEO. Eén van de allergroot­sten ooit: de hoogtepun­ten uit carrière van Kobe Bryant

  26 januari
 2. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"