Aaron Bruning en Jakob Crombez samen bij VC Wingene.
Volledig scherm
Aaron Bruning en Jakob Crombez samen bij VC Wingene. © VDB

Jakob Crombez volgend seizoen nieuwe trainer Eendracht Wervik: “Een zeer mooie kans bij een interessante club met geschiedenis”

Voetbal eerste provincialeJakob Crombez wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van Eendracht Wervik. Hij volgt er Maxim Vandamme op. Jakob Crombez woont in Roeselare en bezit een UEFA A-diploma. “Eendracht Wervik is een heel interessante club, met een geschiedenis”, zegt Jakob. “Het is een zeer mooie kans die ik niet wil laten liggen. Maxim kiest altijd voor aanvallend voetbal en we gaan die weg verder bewandelen.”

 1. Organisator Willy Van Roy hoopt op vuurwerk in Overijse: “De finale van de wereldbeker wordt spannend”
  Veldrijden

  Organisa­tor Willy Van Roy hoopt op vuurwerk in Overijse: “De finale van de wereldbe­ker wordt spannend”

  Organisator Willy Van Roy kijkt uit naar de twee topcrossen. “Het feit dat we een manche van de wereldbeker mogen inrichten, heeft er uiteraard voor gezorgd dat we op een schitterend deelnemersveld kunnen rekenen, maar ik hoop ook dat we een mooie cross zullen te zien krijgen. De finale van de wereldbeker wordt alvast spannend. Voor ons land hangt er ook nog wat van af. Als Wout Van Aert de wereldbeker wint, mag ons land volgende week een negende renner afvaardigen naar het wereldkampioenschap. Het parcours werd lichtjes gewijzigd omwille van werken. We hebben op het hoger gelegen deel moeten zoeken naar enkele lussen. Veel verschil zal dit niet uitmaken.”
 1. Chris Froome (35) gelooft nog in vijfde Tourzege: "Ik voel me nog jong"
  Play

  Chris Froome (35) gelooft nog in vijfde Tourzege: "Ik voel me nog jong"

 2. Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantaine
  Play
  Australian Open

  Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantai­ne

  18 januari