Jakob Cebasek probeert Wout De Paepe af te stoppen. Woensdag staan beiden opnieuw tegenover elkaar.
Volledig scherm
Jakob Cebasek probeert Wout De Paepe af te stoppen. Woensdag staan beiden opnieuw tegenover elkaar. © Geert De Rycke

Jakob Cebasek met Leuven Bears tegen Okapi: “Kwartfinale missen zou ontgoochelend zijn”

Basketbal BNXT LeagueWoensdagavond neemt Leuven Bears het in de Sportoase op tegen Okapi Aalst. In de heenwedstrijd wonnen de Bears met twee punten verschil. Niet verliezen is dus de eerste boodschap. Indien men in dat opzet slaagt, wacht er de ploeg in de kwartfinale van de BNXT League een confrontatie met Bergen of Feyenoord.

 1. Dennis Hamers en Eendracht Termien ontvangen zaterdag KRC Genk voor eerste oefenduel: “We gaan de supporters een aangename partij serveren”
  voetbal derde nationale B

  Dennis Hamers en Eendracht Termien ontvangen zaterdag KRC Genk voor eerste oefenduel: “We gaan de supporters een aangename partij serveren”

  Naar goede gewoonte speelt derdenationaler Eendracht Termien zaterdag om 16 uur gastheer voor grote buur KRC Genk. Het is ook meteen het eerste officiële aantreden van Dennis Hamers als trainer van Termien. Na acht jaar Tomas Daumantas neemt de Maasmechelaar er de trainersfakkel over. “De grasmat ligt er als een biljart bij en onze spelers willen net als die van KRC Genk de toeschouwers op een aangename oefenpartij trakteren”, zegt Dennis Hamers.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 3. RWDM is voorbereiding op nieuwe seizoen gestart in vernieuwde ‘Challenger Pro League’, Virton eerste tegenstander
  voetbal Challenger Pro League

  RWDM is voorberei­ding op nieuwe seizoen gestart in vernieuwde ‘Challenger Pro League’, Virton eerste tegenstan­der

  RWDM is gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, met op woensdag en donderdag medische en fysieke proeven. Pas vrijdag staat de eerste training met de bal op het programma. De jongens van trainer Vincent Euvrard, met onder meer recente aanwinst Jonathan Heris, zullen het gros van de voorbereiding trainen op een oefencomplex in Wemmel.