KVO-verdediger Jack Hendry (l.) houdt Geoffrey Hairemans van KV Mechelen af
Volledig scherm
KVO-verdediger Jack Hendry (l.) houdt Geoffrey Hairemans van KV Mechelen af © BELGA

Jack Hendry ontgoocheld na nederlaag KV Oostende: “Die fouten mogen we écht niet meer maken”

VOETBAL 1AKV Oostende liet na een uitstekende zaak te doen in de strijd om Europees voetbal. De ‘Kustboys’ konden een snelle 0-2-voorsprong en zelfs een 3-3 in het slot niet vasthouden. KV Mechelen en Standard naderen zo tot op twee punten. “Die defensieve fouten moeten er gewoonweg uit. En snel”, zegt Jack Hendry, die in Mechelen noodgedwongen vroegtijdig naar de kant moest. 

 1. Historisch: Yellow Tigers, met tal van speelsters opgeleid bij Asterix Avo, duiken top tien van de volleybalwereld in
  VOLLEYBAL

  Historisch: Yellow Tigers, met tal van speelsters opgeleid bij Asterix Avo, duiken top tien van de volleybal­we­reld in

  Na de heerlijke prestaties van de Yellow Tigers - vijf weken lang in de zware competitie van ‘Volley Nations League’ - kunnen we niet anders dan al onze superlatieven bovenhalen. Zelfs uitdrukkingen met de hoogst overtreffende trap kunnen niet omschrijven hoe fenomenaal de nationale volleybalvrouwen in Rimini wel waren. De ene wereldtopper na de andere moest bezwijken onder de enorme inzet en de zegedrang van kapitein Ilka Van de Vyver en haar medespeelsters. Subliem, grandioos, schitterend.
 2. Raceteam SRT uit Merchtem herschikt bezetting: “Soms moet je beslissingen nemen in functie van het team”
  autosport

  Raceteam SRT uit Merchtem herschikt bezetting: “Soms moet je beslissin­gen nemen in functie van het team”

  De plaats van afspraak voor de derde meeting van het Europese GT4-seizoen was het duinencircuit Zandvoort, in het kader van de Nederlandse manche van de GT World Challenge Europe. De GT4 European Series deden het zoals steeds met twee races van zestig minuten. Olivier Hart en Luca Bosco bezorgden SRT de eerste bekers en bloemen van het seizoen. De jonge Nederlander en Italiaan vormden meteen een hecht duo en lieten zien dat SRT op Europees vlak nog steeds meespeelt.