Aaron Vandewoestijne (Izegem) scoort tussen Thiers en Beke door.
Volledig scherm
Aaron Vandewoestijne (Izegem) scoort tussen Thiers en Beke door. © VDB

Izegem na thriller voorbij Kortrijk naar volgende bekerronde

HANDBAL BEKER VAN BELGIËDe eerste wedstrijd na acht maand onderbreking werd voor Apolloon Kortrijk en HC Izegem meteen een klepper van formaat. In de eerste ronde van de Beker van België stonden beide eerstenationalers tegenover elkaar. In een uitermate sfeervolle Lange Munte ging Izegem met het kleinste verschil en de zege lopen: na een uur wees het scorebord 19-20 aan en zo mogen de Izegemnaars na ‘de swarming derby’ naar de volgende bekerronde.

0 reacties

 1. Bekerduel tussen Amigos Zoersel en Roeselare B was een “coronawedstrijd” met twee ploegen die duidelijk de gevolgen droegen van de lange volleybalpauze

  Bekerduel tussen Amigos Zoersel en Roeselare B was een “coronawed­strijd” met twee ploegen die duidelijk de gevolgen droegen van de lange volleybal­pau­ze

  Vrijdag was het een speciale avond voor Amigos Van Pelt Zoersel en Knack Roeselare B. In de Jartazi Arena streden de beide volleybalteams voor een plaats in de volgende ronde van de beker van België. Met als volgende tegenstrever Knack Roeselare A. Zowel voor de West-Vlaamse ploeg als voor het team van trainer-coach Peter Speckstadt zou dat een gedroomde tegenstander zijn. Aan motivatie geen gebrek.
 2. FC Perk heeft nieuwe trainer • Eric De Greef en Hoger Op Huizingen staan knap in de top drie
  Voetbal Tweede provinciale

  FC Perk heeft nieuwe trainer • Eric De Greef en Hoger Op Huizingen staan knap in de top drie

  Na zes speeldagen staat Hoger Op Huizingen op een mooie gedeelde derde plaats in tweede provinciale B. De huidige stand leidt tot tevreden in de bestuurskamer, niet tot ongezonde euforie. Zaterdagavond neemt de ploeg het op tegen Meise. De tegenstander staat op de vijftiende plaats. In tweede provinciale A heeft FC Perk de samenwerking met trainer Tom Nissens stopgezet.