Trainer Ives Cordier wil zijn spelersgroep geen druk opleggen.
Volledig scherm
Trainer Ives Cordier wil zijn spelersgroep geen druk opleggen. © GTG

Ives Cordier en Liedekerke aan de leiding in eerste provinciale: “Heropstart vanaf speeldag zes, maar wanneer?”

Voetbal eerste provincialeIn eerste provinciale werden er in het seizoen 2020-’21 vijf speeldagen afgewerkt. Liedekerke staat aan de leiding met het maximum van de punten. Bierbeek telt vier punten minder. De vraag blijft wat deze cijfers waard zijn. Tien maanden na de eerste lockdown blijft de onduidelijkheid op vele vlakken groot.

 1. Over een week wordt de Gouden Schoen uitgereikt. Degryse en Mulder gaan in debat: "Ik weet wat Club zal zeggen als niet één van hun spelers wint...”
  PREMIUM
  Gouden Schoen

  Over een week wordt de Gouden Schoen uitgereikt. Degryse en Mulder gaan in debat: "Ik weet wat Club zal zeggen als niet één van hun spelers wint...”

  De stemmen zijn geteld. Precies over één week – op woensdag 13 januari – wordt de winnaar van de 67ste Gouden Schoen bekendgemaakt. De komende dagen wordt in uw krant en op HLN.be steeds een tipje van de sluier – lees: de eindrangschikking – opgelicht. Tot de top 5 overblijft op 13 januari. Wie wint (de nevencategorieën)? Onze huisanalisten Marc Degryse en Jan Mulder wikken en wegen aan de hand van 10 stellingen die wij hen voorlegden. Van Refaelov over Kompany tot Courtois. The Final Countdown.
 1. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

 2. Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"
  Play

  Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"