Kangoeroes trok met Ivana Katanic een beloftevolle speelster aan. De Servische moet met haar kwaliteiten snelheid en organisatie in het team brengen.
Volledig scherm
Kangoeroes trok met Ivana Katanic een beloftevolle speelster aan. De Servische moet met haar kwaliteiten snelheid en organisatie in het team brengen. © Mpics

Ivana Katanic en Kangoeroes kunnen deur naar tweede ronde openbreken: “Namen niet onderschatten”

BASKETBAL EUROCUP WOMENKangoeroes staat voor een paar drukke weken. Donderdag speelt het zijn derde wedstrijd in de Eurocup Women. De loting heeft ervoor gezorgd dat Mechelen in een groep met twee Spaanse en één Belgische club werd onderverdeeld. Donderdag verliezen tegen Namen is uit den boze.

 1. Lille United trekt zaterdagavond gehavend naar de topper tegen leider Racing Mechelen: “Genoeg kwaliteit in huis om ons mannetje te staan”
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Lille United trekt zaterdag­avond gehavend naar de topper tegen leider Racing Mechelen: “Genoeg kwaliteit in huis om ons mannetje te staan”

  Met Racing Mechelen en Lille United staan zaterdagavond in derde nationale B de leider en zijn dichtste achtervolger tegenover mekaar. Het verschil bedraagt 1 punt. De bezoekers staan voor een zware uitdaging. Naast blessures en schorsingen werd de club deze week ook getroffen door corona. Zo zitten verdediger Olivier Schops en invallersdoelman Gianni Van Staay nog enkele dagen in afzondering.
 2. Basket Waregem moet voor tweede week op rij match uitstellen: “We hopen echt dat we het seizoen kunnen uitspelen”
  BASKETBAL TOP DIVISION ONE

  Basket Waregem moet voor tweede week op rij match uitstellen: “We hopen echt dat we het seizoen kunnen uitspelen”

  Ook bij Basket Waregem (Top Division One) woedt het coronavirus in alle hevigheid. Drie spelers en twee stafleden van de ploeg raakten besmet. Voor de tweede week op rij ziet Waregem zijn competitiematch uitgesteld. Coach Jan Guns hoopt dat zijn ploeg volgend weekend in actie kan komen in de derby tegen Basket SKT Ieper, al is de situatie door de besmettingen bijlange niet ideaal.