Ivan Perez is aan zijn laatste wedstrijden toe als basketbalspeler.
Volledig scherm
Ivan Perez is aan zijn laatste wedstrijden toe als basketbalspeler. © Koen Merens

Ivan Perez met Bavi Vilvoorde voorbij Geel: “Ik wil dit seizoen mijn basketbalhoofdstuk in schoonheid afsluiten”

Basketbal Top Division 2BBavi Vilvoorde heeft niet veel problemen ondervonden om dit weekend Geel opzij te zetten. De ploeg won met duidelijke 84-65-cijfers en behoudt daardoor haar derde plaats in Top Division 2B. Met veertien punten had Ivan Perez (33) een belangrijk aandeel in de winst van zijn team. De spelverdeler liet na afloop weten dat hij na dit seizoen stopt met basketbal.

 1. Leider Eendracht Mechelen a/d Maas wint spektakelderby tegen Boorsem in absolute slotfase (3-4): “Een gelijkspel was juister geweest”
  PREMIUM
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Leider Eendracht Mechelen a/d Maas wint spektakel­der­by tegen Boorsem in absolute slotfase (3-4): “Een gelijkspel was juister geweest”

  De Maasmechelse derby tussen Boorsem Sport en Mechelen a/d Maas bood alles was je als supporter maar wensen kon: veel ambiance, spanning, een karrevracht doelpunten en een onwaarschijnlijke ontknoping. Eendracht domineerde voor de rust en liep verdiend 0-2 uit. In de tweede helft nam Boorsem het initiatief over, schakelde een versnelling hoger en boog de achterstand om in een voorsprong. Eendracht kwam er niet meer uit en de partij leek beslist. Tot Ferro en Czifrik in de absolute slotfase alsnog genadeloos toesloegen. “Het was een genietbaar derby met twee teams die elk één helft voor hun rekening namen. Een gelijkspel was juister geweest”, klonken beide trainers na afloop.
  Maasmechelen
 2. Berchem Sport stelt in twee dolle minuten belangrijke zege tegen Lebbeke veilig (2-0): “Het was van moeten”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale b

  Berchem Sport stelt in twee dolle minuten belangrij­ke zege tegen Lebbeke veilig (2-0): “Het was van moeten”

  Berchem Sport kon zich na de recente 3 op 12 geen nieuw puntenverlies veroorloven tegen concurrent Lebbeke en die boodschap hadden de troepen van Nico Van Uytsel goed begrepen. De partij ging goed over en weer, maar de thuisploeg won verdiend dankzij twee snel opeenvolgende goals kort na rust van De Kuyffer en Cobos vanop de stip. Ook na de domme uitsluiting van Amali een kwartier voor tijd kwam Berchem niet meer in de problemen.
 1. Racing Mechelen is aan bezinning toe na makke prestatie tegen City Pirates (0-1): “Gekregen wat we verdienden”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale b

  Racing Mechelen is aan bezinning toe na makke prestatie tegen City Pirates (0-1): “Gekregen wat we verdienden”

  Racing Mechelen verloor zaterdag met het kleinste verschil van City Pirates (0-1) en het was niet eens een onlogische nederlaag. De piraten waren de betere ploeg voor rust en hoewel Racing na de rust probeerde te reageren, was het antwoord te flauw om de bezoekers te verontrusten. Zo blijven de Mechelaars achter met een nul op zes en lijken ze even aan bezinning toe.