Nadat de renners van Vind! Cycling Project begin deze week hun nieuwe kledij kregen, gingen ze samen met de omkadering op de foto.
Volledig scherm
Nadat de renners van Vind! Cycling Project begin deze week hun nieuwe kledij kregen, gingen ze samen met de omkadering op de foto. © Foto Coghe

Ivan Depoorter (Vind! Cycling Project) blikt vooruit op 2022: “Naast John-Ross Clauw nog veel renners met enige groeimarge”

WIELRENNENHet Vind! Cycling Project telt dit jaar 13 renners. Op het strand scoorde de ploeg van Ivan Depoorter de voorbije weken al. John-Ross Clauw en maats hopen die lijn over enkele weken tijdens het wegseizoen door te trekken.

 1. Hattrickheld Tibo Andries wil Torhout ook voorbij Tempo Overijse loodsen: “Ik schat hen hoger in dan Diest”
  voetbal eindronde derde nationale

  Hattrick­held Tibo Andries wil Torhout ook voorbij Tempo Overijse loodsen: “Ik schat hen hoger in dan Diest”

  Nog één overwinning scheidt KM Torhout van promotie naar de tweede amateurreeks. Winst tegen reeksgenoot Tempo Overijse dit weekend betekent dat de Velodroomformatie na een lang seizoen alsnog de kers op de taart kan zetten. Aanvaller Tibo Andries, die vorig weekend in de 5-0-zege tegen Diest drie keer trefzeker was, laadt zich samen met zijn ploegmaats nog éénmaal op voor de grote seizoensfinale.
 2. Daan Heymans wil in Gent seizoen goed afsluiten: “Nog jaartje Charleroi, hopelijk ziet Venezia dat ook zitten”
  voetbal 1A

  Daan Heymans wil in Gent seizoen goed afsluiten: “Nog jaartje Charleroi, hopelijk ziet Venezia dat ook zitten”

  Zaterdag speelt Sporting Charleroi op AA Gent de slotwedstijd in de Europe Play-Offs. Gent heeft zich al verzekerd van de eindwinst en pakte door de bekerzege eerder al een Europees ticket, voor Charleroi staat wel nog de zevende plaats op het spel. Daan Heymans hoopt in de Ghelamco Arena zijn eerste half jaar bij de Karolingers op een positieve noot af te sluiten: “Daarna hangt het ook van Venezia af waar ik volgend seizoen speel.”