Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Is blessureleed van Gustav Engvall (KVM) eindelijk voorbij? “Het is alsof ik een nieuwe knie heb”

KV MechelenHij is bijna terug. Gustav Engvall (25), hersteld na een knieoperatie, maakt behoudens verrassingen zijn comeback in deze play-offs. Hij hoopt voor goed verlost te zijn van z’n blessureleed. “Mijn knie voelt héél goed.”

0 reacties

 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Vanessa Sterckendries wil op het BK hamerslingeren haar olympische selectie waarmaken: “Uiteraard kijk ik uit naar deze wedstrijd in mijn achtertuin”
  ATLETIEK BK

  Vanessa Stercken­dries wil op het BK hamerslin­ge­ren haar olympische selectie waarmaken: “Uiteraard kijk ik uit naar deze wedstrijd in mijn achtertuin”

  Net als vorig jaar zal het BK hamerslingeren doorgaan in Kessel-Lo. In principe geldt ook voor deze discipline de jaarlijkse switch tussen de Vlaamse en Waalse federatie, maar die laatste slaagde er niet in een organisator te vinden. Dan maar langs Vlaamse kant proberen en DCLA ging snel akkoord. Vanessa Sterckendries uit Herent, maar aangesloten bij OEH, was daarmee best tevreden.
 3. BK-manche van Kortrijk verhuist van de Grote Markt naar De Lange Munte: “Het wordt een nieuw beachfestijn”
  BEACHVOLLEYBAL

  BK-manche van Kortrijk verhuist van de Grote Markt naar De Lange Munte: “Het wordt een nieuw beachfes­tijn”

  De tweede manche van het ‘Belgian Beachvolley Championship’ wordt komend weekend in Kortrijk gespeeld. Niet op de Grote Markt zoals het jarenlang de traditie was, maar wel naast het sportcomplex ‘De Lange Munte’. De Kortrijkse sporthal wordt stilaan een volleybaltempel, want vorige week waren de Red Dragons daar nog actief voor de ‘Final Four van de Golden League’. De vele volleybalactiviteiten vinden nu buiten plaats, op de mooi aangelegde zandterreinen.