Iris Vandewiele: “Er staat veel op het spel tegen Asterix Avo, maar we hebben er vertrouwen in.”
Volledig scherm
Iris Vandewiele: “Er staat veel op het spel tegen Asterix Avo, maar we hebben er vertrouwen in.” © Geert De Rycke

Iris Vandewiele speelt woensdag met VDK Gent de allesbeslissende kwartfinale voor Belgische beker tegen Asterix Avo: “We zijn er klaar voor”

VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIË VROUWENOorspronkelijk stond de kwartfinale in de Belgische beker tussen Asterix Avo en VDK Gent op 13 november op het programma. Die belangrijke ontmoeting werd uitgesteld. Intussen werkten beide teams een drukke Europese kalender af. Woensdag (19.30 uur, red.) is het eindelijk zo ver. Dan zakt VDK Gent naar de sporthal van Beveren af. Zondag kijkt de winnaar van het duel Antwerp Ladies in de ogen, want dan staan al de halve finales gepland.

  1. Freddy Loix en Pieter Tsjoen behalen podium in hun eerste internationale wedstrijd
    Autosport

    Freddy Loix en Pieter Tsjoen behalen podium in hun eerste internatio­na­le wedstrijd

    Ook zonder sneeuw is de 90ste editie van de Monte-Carlo een thriller geworden, een historische editie met de 80ste WK-zege voor Sébastien Loeb, voor het eerst aan de zijde van Isabelle Galmiche, de eerste vrouw die een WK-rally wint in 25 jaar. Van Belgische zijde was er frustratie bij Thierry Neuville, maar ook vreugde, want zowel bij de ‘Juniors’ als ‘Masters’ in WRC2 stonden er Belgen op het podium. Freddy Loix en Pieter Tsjoen tikten als derde aan bij de 50-plussers en bewezen nog steeds op internationaal niveau hun mannetje te kunnen staan.