Iris Vandewiele: “Er staat veel op het spel tegen Asterix Avo, maar we hebben er vertrouwen in.”
Volledig scherm
Iris Vandewiele: “Er staat veel op het spel tegen Asterix Avo, maar we hebben er vertrouwen in.” © Geert De Rycke

Iris Vandewiele speelt woensdag met VDK Gent de allesbeslissende kwartfinale voor Belgische beker tegen Asterix Avo: “We zijn er klaar voor”

VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIË VROUWENOorspronkelijk stond de kwartfinale in de Belgische beker tussen Asterix Avo en VDK Gent op 13 november op het programma. Die belangrijke ontmoeting werd uitgesteld. Intussen werkten beide teams een drukke Europese kalender af. Woensdag (19.30 uur, red.) is het eindelijk zo ver. Dan zakt VDK Gent naar de sporthal van Beveren af. Zondag kijkt de winnaar van het duel Antwerp Ladies in de ogen, want dan staan al de halve finales gepland.

  1. Jo Bytebier en HK Waasmunster nog ongeslagen: “Titelstrijd is echter nog niet gestreden”

    Jo Bytebier en HK Waasmun­ster nog ongeslagen: “Titel­strijd is echter nog niet gestreden”

    Na twaalf speeldagen staat HK Waasmunster met bijna het maximum van de punten aan de leiding in Liga 1. Enkel HC Eeklo wist de Oost-Vlamingen éénmalig op een gelijkspel houden. Coach Jo Bytebier is dan ook een tevreden coach, al is de titelstrijd nog lang niet gestreden, want eerste achtervolger Evergem telt slechts één puntje minder dan Waasmunster, dat dit weekend naar HC Izegem trekt.