Iris Vandewiele: “Er staat veel op het spel tegen Asterix Avo, maar we hebben er vertrouwen in.”
Volledig scherm
Iris Vandewiele: “Er staat veel op het spel tegen Asterix Avo, maar we hebben er vertrouwen in.” © Geert De Rycke

Iris Vandewiele speelt woensdag met VDK Gent de allesbeslissende kwartfinale voor Belgische beker tegen Asterix Avo: “We zijn er klaar voor”

VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIË VROUWENOorspronkelijk stond de kwartfinale in de Belgische beker tussen Asterix Avo en VDK Gent op 13 november op het programma. Die belangrijke ontmoeting werd uitgesteld. Intussen werkten beide teams een drukke Europese kalender af. Woensdag (19.30 uur, red.) is het eindelijk zo ver. Dan zakt VDK Gent naar de sporthal van Beveren af. Zondag kijkt de winnaar van het duel Antwerp Ladies in de ogen, want dan staan al de halve finales gepland.

  1. Pechvogel Laurine Delforge steunt Indoor Panthers op EK in Spanje: “Geblesseerd op bijzonder slecht moment”
    INDOORHOCKEY

    Pechvogel Laurine Delforge steunt Indoor Panthers op EK in Spanje: “Gebles­seerd op bijzonder slecht moment”

    Antwerp-speelster Laurine Delforge kijkt elk jaar enorm uit naar het zaalhockey, maar deze keer verliep het indoorseizoen voor één van de beste scheidsrechters ter wereld in mineur. Eerst zag ze het WK in Luik geannuleerd worden, vervolgens miste ze door een blessure de laatste speeldagen van de reguliere competitie en mocht ze ook een kruis maken over het EK Indoor II in het Spaanse Ourense.