Jasper Philipsen, hier op kop op een archiefbeeld uit 2016, was één van de jongeren die zich voor het eerst echt toonde tijdens de Ster van Zuid-Limburg.
Volledig scherm
Jasper Philipsen, hier op kop op een archiefbeeld uit 2016, was één van de jongeren die zich voor het eerst echt toonde tijdens de Ster van Zuid-Limburg. © RV

Internationale rittenkoers voor junioren heet voortaan Trixxo Ster van Zuid-Limburg

Wielrennen juniorenZeg niet meer Ster van Zuid-Limburg, maar wel Trixxo Ster van Zuid-Limburg. De internationale rittenkoers voor junioren voegt het Limburgse dienstenbedrijf Trixxo als naamsponsor toe. De samenwerking geldt voor drie seizoenen. Organisator Erik Stevens, die eind 2021 overnam van Omer Bovy, heeft nog andere plannen. “We willen op termijn ons actieterrein vergroten naar de Euregio, maar dat is nog niet voor meteen”, vertelt hij.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Féline Vandenberk en HB Sint-Truiden winnen beker van België, na één verlenging, in spannende finale tegen KTSV Eupen: “Het heeft nog bloed, zweet en tranen gekost”
  PREMIUM

  Féline Vandenberk en HB Sint-Trui­den winnen beker van België, na één verlenging, in spannende finale tegen KTSV Eupen: “Het heeft nog bloed, zweet en tranen gekost”

  Een sfeervolle sporthal ‘Alverberg’ te Hasselt voor de finale van de beker van België tussen KTSV Eupen tegen HB Sint-Truiden bij de dames. Het werd een stevige finale met een kleine score bij de rust. In de tweede helft nam Sint-Truiden de partij in handen en kon een ruime kloof slaan. Eupen vocht terug en we kregen zinderende slotminuten. De meisjes uit de Oostkantons konden een verlenging (17-17) uit de brand slepen. In die verlenging bleef het adembenemend spannend, maar uitblinkster Estelle Ghijsens met elf doelpunten kon het verschil (21-22) maken. De vierde bekerzege en het Truiense feestje kon losbarsten.
 2. Mylan Carrasco, broer van Rode Duivel Yannick, zaterdag met KSK Heist tegen Hoogstraten: “We mogen nog steeds dromen van de top drie, toch?”
  PREMIUM
  voetbal eerste nationale

  Mylan Carrasco, broer van Rode Duivel Yannick, zaterdag met KSK Heist tegen Hoogstra­ten: “We mogen nog steeds dromen van de top drie, toch?”

  Wordt Hoogstraten straks het kind van de rekening, nadat Heist op de vorige speeldag op het veld van La Louvière in de vernieling is gespeeld? Heist heeft wat recht te zetten na de 6-2-nederlaag van vorige week. Als we Mylan Carrasco mogen geloven, is de droom om de top drie te halen door Heist nog steeds niet opgeborgen.