De Nederlander Mike Bronswijk haalde het heel duidelijk voor de Amerikanen Colby Simmons en Tobias Klein.
Volledig scherm
De Nederlander Mike Bronswijk haalde het heel duidelijk voor de Amerikanen Colby Simmons en Tobias Klein. © VDB

Internationaal podium tijdens Trofee van Vlaanderen, Maxim Delrue en Gaverzicht-Be Okay niet beloond

 1. Patro Eisden verliest tegen St.-Eloois-Winkel: “Veel te slap aan de wedstrijd begonnen”
  voetbal eerste nationale

  Patro Eisden verliest tegen St.-Eloois-Win­kel: “Veel te slap aan de wedstrijd begonnen”

  Na twee opeenvolgende draws schoof Patro Eisden in Winkel met 3-1 onderuit. De Maaslanders waren in de aanvangsfase niet bij de pinken. Alledrie de treffers vielen in de eerste helft. Na de rust beet Eisden feller van zich af, maar meer dan de eerreddende tegentreffer zat er niet in. Voor Sint-Eloos-Winkel was het de eerste zege van het seizoen. Patro blijft achter met een magere twee op negen.
 2. Ugo de Wilde van zege in 24 uur van Zolder gehouden door fout tegenstander: “Ik hoop volgend jaar weer aan de start te staan zodat ik revanche kan nemen”
  autosport

  Ugo de Wilde van zege in 24 uur van Zolder gehouden door fout tegenstan­der: “Ik hoop volgend jaar weer aan de start te staan zodat ik revanche kan nemen”

  Ugo de Wilde heeft ei zo na de 43ste editie van de 24 uur van Zolder op zijn naam geschreven, maar een fout van een tegenstander maakte dat de jongeman uit Zaventem niet eerste maar tweede eindigde. Na meer dan de helft van de race in Zolder op kop te hebben gereden, verdienden De Wilde en zijn team McDonald’s Racing by Comtoyou beter.