Tom Verhoeven zag een gretige spelersgroep aan het werk op training.
Volledig scherm
Tom Verhoeven zag een gretige spelersgroep aan het werk op training. © Mpics

Interimcoach Tom Verhoeven en Rupel Boom trekken na woelige week richting Knokke: “Beschikbaar als T1 zolang het nodig is”

voetbal eerste nationaleHet plotse vertrek van Greg Vanderidt naar Beerschot maakte heel wat uiteenlopende emoties los bij Rupel Boom. Maar het leven gaat door en dus wordt er komend weekend ook gewoon gevoetbald. Voor hun duel in Knokke worden de Steenbakkers dan ook aangevoerd door voormalig T2 Tom Verhoeven, tijdelijk gepromoveerd tot hoofdtrainer.

 1. Charles Dupain (SK Tongeren): “Terechte puntendeling in stevige derby tegen Bocholt VV”
  voetbal 2NB

  Charles Dupain (SK Tongeren): “Terechte puntende­ling in stevige derby tegen Bocholt VV”

  Het werd een boeiende derby in de Ambiorixstad tussen SK Tongeren en Bocholt VV. Beide ploegen speelden op het scherp van de snee en kozen voor de aanval. Dat leverde leuke combinaties op en zelfs de neutrale toeschouwer kon genieten. Na een strafschopdoelpunt van Lance Voorjans kwam twee minuten later de gelijkmaker met een heerlijke vrije trap van Yannick Vandersmissen. Het bleef bij een billijk 1-1-gelijkspel.
 2. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!