Hulptrainer Jacques Szylar nam de coaching op zich nadat hoofdcoach Carl De Geyseleer verstek had moeten geven door COVID-19.
Volledig scherm
Hulptrainer Jacques Szylar nam de coaching op zich nadat hoofdcoach Carl De Geyseleer verstek had moeten geven door COVID-19. © Geert De Rycke

Interim-coach Jacques Szylar (E.Aalst) na eerste competitienederlaag tegen Hades Hasselt: “Alles aan gedaan om vroege achterstand weg te werken”

voetbal tweede nationale B Eendracht Aalst is niet langer meer leider in tweede nationale B na een eerste competitienederlaag tegen Hades Hasselt. Een vroeg kopbaldoelpunt van Caubergs was voor de Limburgers voldoende om op een diefje de volle buit mee te graaien. De thuisploeg voetbalde dominant, maar in de zone van de waarheid werd gefaald.

  1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
    HLN Shop

    Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

    Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.