Inge Meylemans (8) speelde drie jaar voor Waregem, waarna ze via Willebroek (foto-archiefbeeld) bij Laarne terecht kwam.
Volledig scherm
Inge Meylemans (8) speelde drie jaar voor Waregem, waarna ze via Willebroek (foto-archiefbeeld) bij Laarne terecht kwam. © Gmax

Inge Meylemans (Sparta Laarne): “Zuur verlies in Lummen doorspoelen met winst tegen Waregem”

BASKETBAL TOp division WomenIn Top Division Women ontvangt Sparta Laarne zaterdagavond Waregem. Beide teams konden dit seizoen nog niet winnen. Al scheelde het voor Laarne vorig weekend slechts een haar. “Des te meer smaakt het 71-68-verlies bij Lummen erg zuur”, zegt uitblinker Inge Meylemans.

 1. Berlaar-Heikant neemt kennis van de beslissing tot stopzetting van de competitie: “Bladzijde omslaan en hopen op beterschap”
  Voetbal Derde nationale B

  Ber­laar-Hei­kant neemt kennis van de beslissing tot stopzet­ting van de competitie: “Bladzijde omslaan en hopen op beterschap”

  De crisiscel van de KBVB besliste maandag dat de stekker voor dit seizoen uit het amateurvoetbal wordt gehaald. Er wordt dit seizoen dus niet meer gevoetbald op het veld van de Hei, maar ook elders niet. Dat betekent dat Berlaar-Heikant geen vervolg zal kunnen breien aan de uitstekende competitiestart die het eerste elftal eerder maakte, en waarin het acht punten sprokkelde. Bij Berlaar-Heikant had men ongetwijfeld een ander verloop in gedachten van het eerste seizoen in derde nationale ooit voor de club.
 1. Philip Van Dooren (City Pirates) reageert positief en scherp na stopzetting amateurvoetbal: “Moest het nu echt zo lang duren?”
  Voetbal Tweede nationale B

  Philip Van Dooren (City Pirates) reageert positief en scherp na stopzet­ting amateur­voet­bal: “Moest het nu echt zo lang duren?”

  De beslissing van de crisiscel van de KBVB, ondersteund door Voetbal Vlaanderen, om het amateurvoetbal op te schorten dit seizoen, kan op veel bijval rekenen en niet in het minst bij tweedenationaler City Pirates. Sportief manager en directeur van de jeugdopleiding Philip Van Dooren stelde het uitblijven van het definitieve oordeel al meermaals in twijfel en reageert dan ook opgelucht.
 2. Stopzetting competitie is domper voor neofiet SC Duffel, maar voorzitter Denis Raveschot blijft ambitieus: “Volgend seizoen nieuwe promotiepoging”
  Voetbal Vierde provinciale C

  Stopzet­ting competitie is domper voor neofiet SC Duffel, maar voorzitter Denis Raveschot blijft ambitieus: “Volgend seizoen nieuwe promotiepo­ging”

  SC Duffel ontstond begin vorig jaar na het faillissement van KFC Duffel en begon met torenhoge ambities aan het seizoen in vierde provinciale. De Duffelaars ontgoochelden niet, want ze begonnen met 12 op 12 en een doelsaldo van 22-1. Maar de stopzetting van de competitie fnuikt die mogelijke opmars nu ook tijdelijk en dus is het nog maar de vroeg welke impact die heeft op een nagelnieuwe club?
 1. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"

 2. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk