Indy Vancraeyveldt (l.) met volle overgave tegen Lokeren-Temse
Volledig scherm
Indy Vancraeyveldt (l.) met volle overgave tegen Lokeren-Temse © VDB

Indy Vancraeyveldt met Gullegem tegen ex-ploeg: “Op een goed moment naar Menen”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE ANa de stuntzege tegen de grote titelkandidaat Lokeren-Temse trekt tweedenationaler FC Gullegem zondag boordevol vertrouwen naar KSCT Menen. Voor het team van coach Peter Devos is het richting het Vaubanstadion de kortste verplaatsing van het seizoen. Indy Vancraeyveldt keert terug naar zijn ex-ploeg. 

 1. Alessandro Ciranni bekert vanavond met Zulte Waregem in Eupen: “Kortste weg naar een prijs, dus ambitieus”
  VOETBAL BEKER VAN BELGIË

  Alessandro Ciranni bekert vanavond met Zulte Waregem in Eupen: “Kortste weg naar een prijs, dus ambitieus”

  De druk is (een beetje) van de ketel bij Zulte Waregem na de deugddoende overwinning vorige zondag tegen hekkensluiter Beerschot. Essevee reist vandaag met vertrouwen naar de Oostkantons voor de bekerconfrontatie met AS Eupen. “Dat is altijd een moeilijke verplaatsing, maar we hebben de ambitie om ons seizoen zeker nog wat kleur te geven en dat kan met een goed bekerparcours”, zegt Alessandro Ciranni optimistisch.
 2. Limburgse afdeling Cycling Vlaanderen moet deze keer echt op zoek naar een nieuwe voorzitter
  Wielrennen

  Limburgse afdeling Cycling Vlaanderen moet deze keer echt op zoek naar een nieuwe voorzitter

  In januari staat de jaarlijkse statutaire vergadering van de Limburgse afdeling van Cycling Vlaanderen op het programma. Naast een terugblik op het voorbije seizoen en een blik op de kalender, staan er altijd wel een aantal verkiesbare mandaten op het programma. Deze keer is daar ook de functie van algemeen voorzitter bij. Huidig preses Jos Mondelaers heeft de kaap van 74 jaar bereikt en moet stoppen. Naast een algemeen voorzitter is de afdeling nog op zoek naar een ondervoorzitter, een jeugdvoorzitter en een voorzitter offroad.
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.