Indy Vancraeyveldt scoorde tegen zijn ex-ploeg het enige en dus beslissende doelpunt.
Volledig scherm
Indy Vancraeyveldt scoorde tegen zijn ex-ploeg het enige en dus beslissende doelpunt. © VDB

Indy Vancraeyveldt (FC Gullegem) met eerste goal van het seizoen matchwinnaar in duel met ex-ploeg Harelbeke

VOETBAL TWEEDE NATIONALE ATweedenationaler FC Gullegem heeft eindelijk zijn eerste zege van het seizoen beet. Het had in de derby tegen KRC Harelbeke aan een doelpunt van Indy Vancraeyveldt voldoende om op de Poezelhoek te mogen vieren. Het team van trainer Peter Devos kwam voor de eerste keer dit seizoen op voorsprong en hield ook voor de eerste maal de nul. Alvast een mentale opsteker.

  1. Pieter Jochmans gaat met KVK Tienen op zoek naar eerste zes op zes op bezoek bij concurrent Heist: “Hopelijk heb ik mijn deel van de pech nu gehad”
    voetbal eerste nationale

    Pieter Jochmans gaat met KVK Tienen op zoek naar eerste zes op zes op bezoek bij concurrent Heist: “Hopelijk heb ik mijn deel van de pech nu gehad”

    KVK Tienen kon afgelopen weken nog eens stunten in eigen huis tegen het nummer vier, Thes Sport. Heel knap, maar we zijn benieuwd of de Suikerjongens die lijn ook eens op verplaatsing kunnen doortrekken. In dat verband wacht hen een interessante confrontatie met Heist, dat net als Tienen die linkerkolom op het oog heeft.