Indy Vancraeyveldt (links) tijdens de thuismatch tegen VK Ninove.
Volledig scherm
Indy Vancraeyveldt (links) tijdens de thuismatch tegen VK Ninove. © VDB

Indy Vancraeyveldt (FC Gullegem): “Het kan rap veranderen, ik zie het wel goed komen”

voetbal TWEEDE NATIONALE AFC Gullegem speelt zondag op het kunstgrasveld op de Poezelhoek thuis tegen KRC Harelbeke. Viktor Notebaert, Jeroen Doornaert en Indy Vancraeyveldt nemen het op tegen hun ex-ploeg. “Al was het voor mij vorig seizoen maar een korte passage”, zegt Indy Vancraeyveldt. “Door corona kwamen we maar aan vier wedstrijden. Zo speciaal is het zondag voor mij niet, wel voor Viktor Notebaert, die daar jarenlang speelde.”

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Gijs Brouwers (Pelt) na de winst in Dessel: “We kijken weer naar boven”
  Voetbal Derde Klasse

  Gijs Brouwers (Pelt) na de winst in Dessel: “We kijken weer naar boven”

  Esperanza Pelt nestelt zich dankzij een derde driepunter op rij in de top vijf in derde amateurklasse. De Noord-Limburgers hadden genoeg aan één doelpunt om de volle buit te pakken op het veld van Witgoor Dessel. “We konden al vroeg scoren waardoor we de match moesten controleren, maar dat is goed gelukt”, vertelt Gijs Brouwers. “Na de negen op negen schuiven we op in het klassement en kijken we weer naar boven.”
 2. Timo Kielich tekent profcontract, maar komt voorlopig niet in actie: “Ik mik op de eindejaarsperiode”
  Veldrijden

  Timo Kielich tekent profcon­tract, maar komt voorlopig niet in actie: “Ik mik op de eindejaars­pe­ri­o­de”

  Het heeft lang geduurd, maar Timo Kielich mag zich dan toch profcrosser noemen. De bronzen medaillewinnaar van het WK bij de beloften in Oostende tekende een contract bij Iko-Crelan, één van de ploegen uit de stal van de broers Roodhooft. Voorlopig zal de Alkenaar nog niet te zien zijn in rood-groene shirt want Kielich mag pas begin november weer trainen. “Een ontsteking in de knie houdt me voorlopig nog van de fiets. Als ik vanaf 3 november weer mag trainen, hoop ik in de eindejaarsperiode wedstrijden te kunnen rijden”, vertelt Kielich.