Indy Vancraeyveldt (links) tijdens de thuismatch tegen VK Ninove.
Volledig scherm
Indy Vancraeyveldt (links) tijdens de thuismatch tegen VK Ninove. © VDB

Indy Vancraeyveldt (FC Gullegem): “Het kan rap veranderen, ik zie het wel goed komen”

voetbal TWEEDE NATIONALE AFC Gullegem speelt zondag op het kunstgrasveld op de Poezelhoek thuis tegen KRC Harelbeke. Viktor Notebaert, Jeroen Doornaert en Indy Vancraeyveldt nemen het op tegen hun ex-ploeg. “Al was het voor mij vorig seizoen maar een korte passage”, zegt Indy Vancraeyveldt. “Door corona kwamen we maar aan vier wedstrijden. Zo speciaal is het zondag voor mij niet, wel voor Viktor Notebaert, die daar jarenlang speelde.”

 1. KSK Heist, 12 wedstrijden ongeslagen na 1-1 tegen de profs van Luik: “Voor de jarige Yannis Augustynen wilden we niet verliezen”
  voetbal 1N

  KSK Heist, 12 wedstrij­den ongeslagen na 1-1 tegen de profs van Luik: “Voor de jarige Yannis Augustynen wilden we niet verliezen”

  Van 16 oktober is het intussen geleden dat Heist verloor, op het veld van Knokke. 4-0 stond het toen bij de rust, 4-1 aan het eind van die wedstrijd. Sindsdien weet Heist niet meer wat verliezen is, 12 wedstrijden op een rij. Tegen Luik kwam Heist zeer ongelukkig op achterstand, maar Heist vocht terug en hield de ongeslagen reeks in stand. De wedstrijd eindigde op een billijk gelijkspel (1-1).
 2. De machine van leider Voorde-Appelterre blijft op volle toeren draaien: “Zevende zege op rij”
  voetbal derde nationale A

  De machine van leider Voor­de-Appelterre blijft op volle toeren draaien: “Zevende zege op rij”

  Zeven overwinningen op rij, zeventien doelpunten voor en amper vijf tegengoals. Dat is de voorlopige balans van leider Voorde-Appelterre. Na het behalen van de eerste periodetitel blijft de machine van de ploeg van coach De Durpel op volle toeren draaien. Ook Wolvertem-Merchtem kon zondag de roodhemden geen duimbreed in de weg leggen, al bleef de schade beperkt tot 2-0.