De razendsnelle WRC-auto's zullen we - voorlopig - niet meer zien in Ieper. De wedstrijd telt enkel voor het BK in 2022.
Volledig scherm
De razendsnelle WRC-auto's zullen we - voorlopig - niet meer zien in Ieper. De wedstrijd telt enkel voor het BK in 2022. © BELGA

In 2022 geen EK of WK-status voor Ypres Rally

AUTOSPORTEnkele dagen na de geslaagde en in winterse omstandigheden verreden Ypres Historic Regularity, richt Club Superstage zijn blik op 2022. De organisatie uit Ieper presenteert volgend jaar vijf mooie evenementen. De Ypres Rally keert terug naar zijn vertrouwde datum eind juni, van 23 tot 25 juni.

 1. Charlotte Coppin en VDK Gent zetten Michelbeke opzij: “Volgende duels vormen een ideale voorbereiding op de bekerfinale”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Charlotte Coppin en VDK Gent zetten Michelbeke opzij: “Volgende duels vormen een ideale voorberei­ding op de bekerfina­le”

  VDK Gent had een mooie motivatieprikkel gevonden in aanloop naar de wedstrijd tegen Saturnus Michelbeke. De ploeg uit Brakel had in de vorige ontmoetingen Gent telkens een set weten af te snoepen - tot tweemaal toe - en daarom wilde de competitieleider met een ‘clean sheet’ de derde confrontatie van het seizoen afsluiten. Dat is gelukt: 3-0, maar toch met een spannende tweede set ertussen.
 2. Topias Palmi (Limburg United) na kwalificatie tegen Leuven Bears voor de halve finales : “Half uur dramatisch”
  Basketbal BNXT Liga

  Topias Palmi (Limburg United) na kwalifica­tie tegen Leuven Bears voor de halve finales : “Half uur dramatisch”

  Met een mooie uitgangspositie verworven vrijdagavond in Leuven ontving Limburg United vol vertrouwen Leuven Bears voor de return in de kwartfinales van de beker van België. Met een bonus van negentien punten stonden de boys van T1 Raymond Westphalen met een half been in de halve finales. De Leuvense coach Eddy Casteels geeft nooit op. De Bears namen een verschroeiende start en speelden een half uur power play. Leuven leek freewheelend door te stoten naar de halve finales. In de laatste vijf minuten kon United de scheve situatie rechtzetten (61-72). Net zoals vorig seizoen wacht Okapi Aalst in de halve finales.
 1. Louis Piret (Bertem-Leefdaal) keert terug naar oude liefde Stormvogels Haasrode: “Samen sjotten met mijn beste maten”
  Voetbal tweede provinciale A

  Louis Piret (Ber­tem-Leef­daal) keert terug naar oude liefde Stormvo­gels Haasrode: “Samen sjotten met mijn beste maten”

  Er was al de contractverlenging van hoofdcoach Kris Michiels en T2 Stef Feyaerts en de voorbije dagen maakte Stormvogels Haasrode ook de eerste versterkingen voor volgend seizoen bekend. Pieter-Jan Demarez komt over van Racing Butsel, terwijl het duo Dries Leirs en Louis Piret de overstap maakt van eersteprovincialer Bertem-Leefdaal.