Ilyas Touba (r.) verdiende met zijn titel 1.000 euro, maar er zullen deuren voor hem opengaan.
Volledig scherm
Ilyas Touba (r.) verdiende met zijn titel 1.000 euro, maar er zullen deuren voor hem opengaan. © RV

Ilyas Touba werd in Kopenhagen wereldkampioen panna: “Ik ben mijn belofte nagekomen”

VoetbalOns land heeft er een wereldkampioen bij! De vijfentwintigjarige Ilyas Touba kroonde zich in de Deense hoofdstad Kopenhagen tot wereldkampioen panna. Simpel uitgedrukt komt het erop neer dat je als voetballer je tegenstander zo vaak mogelijk door de benen moet spelen. De sport is in volle opmars en ons land neemt daarbij het voortouw.

 1. Bocholt gaat na eerste zege op zoek naar meer
  Voetbal tweede nationale B

  Bocholt gaat na eerste zege op zoek naar meer

  Bocholt VV pakte vorige week de eerste driepunter van het seizoen. De Damburgers wonnen met 0-2 op het veld van Pepingen. Eindelijk winst en dat na een drukke week. Op woensdag speelden de Noord-Limburgers nog voor de Beker van België waarin Deinze (Challenger Pro League) pas in de verlengingen de winst pakte. “Zowel de bekermatch, maar vooral de winst tegen Pepingen waren opstekers”, klinkt het in de Axor Arena waar ze zondag Lyra-Lierse Berlaar op bezoek krijgen.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 1. Racing Mechelen wint verdiend van Cappellen na onderhoudende topper (1-0): “We zijn hier niet om met ons te laten sollen”
  voetbal tweede nationale B

  Racing Mechelen wint verdiend van Cappellen na onderhou­den­de topper (1-0): “We zijn hier niet om met ons te laten sollen”

  Met een zware bekerwedstrijd op het veld van Lierse in de benen werd Racing Mechelen overrompeld door Cappellen in het openingskwartier, maar in het tweede kwart van de wedstrijd nam de thuisploeg het heft in handen en creëerde ze de beste kansen, vooral langs Ventôse. Kort na de pauze tekende Carrez voor de verdiende openingsgoal met een knal in de korte hoek en was de 2-0 daarna dichterbij dan de gelijkmaker. Tot de troepen van Greg Vanderidt tien minuten voor tijd aan een penalty en nieuwe anticlimax ontsnapten na een nochtans duidelijke haakfout van Guldix op Symons. Het bleef evenwel 1-0 en met 7 op 12 vindt Racing aansluiting bij de top vijf.